Ζευγάρι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης με οξεία ηπατική ανεπάρκεια μετά από κατανάλωση μανιταριών στην περιοχή της Έδεσας.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, πρόκειται για έναν άνδρα 65 ετών και μία γυναίκα 55 ετών. Ήδη, η γυναίκα έγινε δεκτή σε μεταμοσχευτικό κέντρο της Ιταλίας, όπου αναμένεται να διακομιστεί σύντομα, ενώ για τον άνδρα ο ΕΟΜ βρίσκεται σε επαφή με κέντρα της Ιταλίας προκειμένου να γίνει και αυτός αποδεκτός.
Το ζευγάρι φαίνεται πως πήγε να μαζέψει μανιτάρια απ'το Καϊμακτσαλάν καθώς μάζευε συχνά. Τα μαγείρεψαν και αφού έφαγαν εμφάνισαν συμπτώματα δηλητηρίασης. Πήγαν μόνοι τους στο νοσοκομείο της Έδεσσας τους χορηγήθηκαν τα αντίδοτα χωρίς αποτέλεσμα και τους μετέφεραν στο ΑΧΕΠΑ. Προχθές το μεσημέρι πήγαν στο νοσοκομείο της Έδεσσας και χθες το πρωί τους μετέφεραν στο ΑΧΕΠΑ.
Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.