Καρέ-καρέ η διάρρηξη σε οίκο νυφικών στα Βριλήσσια! (video)

Στο στόχαστρο συμμορίας διαρρηκτών μπήκε γνωστός οίκος νυφικών στα Βριλήσσια. Η λεία τους ξεπερνά σε αξία τα 40.000 ευρώ, καθώς τα μέτρα ασφαλείας που είχε λάβει ο ιδιοκτήτης δεν κατάφεραν να αποτρέψουν τη διάρρηξη.

Ήταν 9.30 το βράδυ. Οι επιτήδειοι κατάφεραν ν’ αναρριχηθούν στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου, όπου βρίσκεται η επιχείρηση. Δεν δίστασαν ούτε στιγμή. Τι κι αν ο Βλαδίμηρος Χαμούς εκείνη την ώρα βρισκόταν στο σπίτι του, στο ισόγειο της διώροφης μονοκατοικίας και έπαιζε με τα παιδιά του. Οι δράστες ήταν καλά προετοιμασμένοι και είχαν σχεδιάσει προσεκτικά τις κινήσεις τους.

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο του Vrilissianews.gr, ένας κουκουλοφόρος που εισέβαλε στο εσωτερικό του οίκου νυφικών φορά γάντια για να μην αφήσει αποτυπώματα, γεγονός που θα διευκόλυνε το έργο των διωκτικών αρχών. Mε την βοήθεια ενός φακού, ερευνά τον χώρο. Εισβάλει στο δωμάτιο που βρίσκονται τα βαπτιστικά είδη και αποσπά αρκετά αντικείμενα.

Έπειτα, συνεχίζει ανενόχλητος την «περιήγησή» του. Οι αρχές θεωρούν ότι οι δράστες είχαν επισκεφτεί νωρίτερα τον οίκο νυφικών προσποιούμενοι τους πελάτες και είχαν κατοπτεύσει το χώρο. Έτσι, γνώριζαν πως εκεί που βρίσκονται τα νυφικά δεν υπάρχει κάμερα.

  

Πηγή: skai.gr