Κλείσιμο

ΕΛΑΣ: Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του συνεργού του Μαζιώτη

Στη δημοσιότητα έδωσε την Παρασκευή η αστυνομία τα στοιχεία του νεαρού άντρα που συνελήφθη την Τετάρτη (01-10-2014) στο Βύρωνα για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση στο πλαίσιο των ερευνών που ενεργεί η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας (ΔΑΕΕΒ). 

Πρόκειται για τον Σταμπούλο Αντώνη, του Κωνσταντίνου και της Ροζάλμπα, γεν. 21/02/1983 στην Αττική. Η ΕΛΑΣ έδωσε τη φωτογραφία της Αστυνομικής του Ταυτότητας, καθώς ο νεαρός αρνείται με κάθε τρόπο να συνεργαστεί και να φωτογραφηθεί.




Τον 31χρονο φαίνεται ότι πρόδωσε η ταυτότητα που είχε χρησιμοποιήσει ο Μαζιώτης για να υπογράψει το συμβόλαιο μίσθωσης του γκαράζ. Aρνείται να μιλήσει στην αστυνομία, έχοντας ζητήσει μόνο δικηγόρο.

 Ο Σταμπούλος την Κυριακή το πρωί αναμένεται να οδηγηθεί και πάλι στον εφέτη ειδικό ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί μετά την προθεσμία που ζήτησε κι έλαβε. Η δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και της φωτογραφίας γίνεται σε εκτέλεση σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών και για χρονικό διάστημα έξι μηνών.

Η ΕΛΑΣ παρακαλεί όποιον πολίτη γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το παραπάνω πρόσωπο να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας συνεχίζονται.
Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ