Κλείσιμο

Μαίνεται η κόντρα κυβέρνησης-ΣΥΡΙΖΑ με αιχμή τη «μικρή ΔΕΗ»

Συνεχίζεται η κόντρα κυβέρνησης - ΣΥΡΙΖΑ με αιχμή τη «μικρή ΔΕΗ».

Η Κουμουνδούρου κατηγορεί τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση ότι «δεν έλαβαν το μήνυμα από την ήττα της πολιτικής τους στις Ευρωεκλογές και προσπαθούν με κάθε τρόπο να παρατείνουν την εξουσία τους, συνεχίζοντας ακάθεκτοι στον ίδιο δρόμο της μνημονιακής πολιτικής της λιτότητας και της εκποίησης της δημόσιας περιουσίας, όπως της ΔΕΗ και του αιγιαλού».

Η αξιωματική αντιπολίτευση τονίζει ότι «θα εντείνει ακόμα περισσότερο την προσπάθειά της για τη συγκρότηση μετώπων σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο», με στόχο «την αποτροπή ιδιωτικοποιήσεων και τη διαμόρφωση ενός νέου συνασπισμού εξουσίας».

Για «σύγχυση και αγωνία» κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ η εκπρόσωπος της κυβέρνησης Σοφία Βούλτεψη και σημειώνει ότι μιλούν χωρίς να τους άκουει κανείς, αλλά αυτή τη φορά το παράκαναν».

Η κ. Βούλτεψη παραπέμπει την αξιωματική αντιπολίτευση στην αυριανή κρίσιμη ημέρα για την Αργεντινή, τονίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «και σήμερα απέδειξε ότι παραμένει εκτός τόπου, χρόνου και… ηπείρου!».

Το νομοσχέδιο για τη «μικρή ΔΕΗ» εισάγεται στη Βουλή την Τετάρτη, ημέρα κατά την οποία οι εργαζόμενοι αρχίζουν 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες.
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ