Κλείσιμο

Τραγωδία με δύο νεκρούς φοιτητές στη Λάρισα

Τραγωδία έλαβε χώρα απόγευμα της Πέμπτης στην Λάρισα, με θύματα πέντε νεαρούς φοιτητές, ηλικίας 20 με 23 ετών, από τους οποίους οι δύο είναι νεκροί και οι τρεις νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο ιατροδικαστής Χρήστος Κραβαρίτης, οι πέντε νέοι είχαν ανάψει αυτοσχέδια ψησταριά σε κλειστό μικρό χώρο προκειμένου να ψήσουν κρέατα, και στη συνέχεια άφησαν την εστία αναμμένη και για να ζεσταθούν.

Σύμφωνα με τον κ. Κραβαρίτη, το μονοξείδιο του άνθρακα από την φωτιά επέδρασε και επέφερε τον θάνατο, ενώ τα πρώτα ευρήματα καταδεικνύουν ότι οι φοιτητές είχαν καταναλώσει αλκοόλ.

Η τραγωδία ανακαλύφθηκε όταν μία φίλη των άτυχων νεαρών πήγε να τους επισκεφθεί, αλλά εκείνοι δεν άνοιγαν την πόρτα. Η νεαρή κοπέλα απευθύνθηκε στην σπιτονοικοκυρά των φοιτητών, και όταν άνοιξαν την πόρτα αντίκρισαν τους πέντε νεαρούς να κείτονται στο έδαφος.

Όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, δύο εκ των πέντε φοιτητών ήταν ήδη νεκροί, ενώ οι υπόλοιποι τρεις, διακομίστηκαν και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Λάρισας. Οι δυο βρίσκονται σε κωματώδη και ο ένας σε ημικωματώδη κατάσταση.

Τα συλλυπητήριά του εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ταυτόχρονα τονίζει ότι «το τραγικό συμβάν είναι το αποτέλεσμα των βίαιων ανατροπών που έφερε η μνημονιακή εποχή στις ζωές των περισσότερων Ελλήνων».
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ