Κλείσιμο

Tο ΣΚΑΪ Τώρα σας πηγαίνει στο NEVROS HOTEL RESORT & SPA 4*

Ένα τετραήμερο (τρεις διανυκτερεύσεις) σε προνομιακή τιμή στο NEVROS HOTEL RESORT & SPA 4* στη λίμνη Πλαστήρα, κερδίζουν όλοι οι τηλεθεατές του ΣΚΑΪ και του ΣΚΑΪ Τώρα που θα συμμετάσχουν στο διαγωνισμό που διαρκεί από Δευτέρα 20/02 έως και Παρασκευή 24/02.

Η προσφορά ισχύει έως 30/4/2012 και για κρατήσεις από Πέμπτη έως Κυριακή ή Παρασκευή έως Δευτέρα.

Τιμή κατ’ άτομο 59€ σε δίκλινο δωμάτιο για 4 ημέρες (3 διανυκτερεύσεις) στο NEVROS HOTEL RESORT & SPA 4*.

Εξαιρούνται το 3ημερο της Καθαράς Δευτέρας, η 25η Μαρτίου και η περίοδος του Πάσχα.

Για να συμμετάσχετε πρέπει να στείλετε γραπτό μήνυμα στον πενταψήφιο αριθμό χρέωσης 54529 της 2S με πρόθεμα ΤΡ (Tomorrow Solutions). Χρέωση 1,23 ευρώ, περιλαμβανομένου του ΦΠΑ.

Η προσφορά ισχύει για 2 άτομα και περιλαμβάνει :
3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με τζάκι
Πρωινό καθημερινά
Χρήση του ALOE SPA CENTER
LATE CHECK OUT έως τις 18.00

Δείτε αναλυτικά τους όρους ΕΔΩ

Η αμέτρητη φυσική ομορφιά και η γαλάζια ανθρώπινη πινελιά σε έναν καταπράσινο καμβά που δημιούργησε η φύση, βρίσκεται το ξενοδοχείο μας, να διαμορφώνει μαγευτικές και ταυτόχρονα ξεχωριστές εικόνες στον επισκέπτη. Η Λίμνη Πλαστήρα στη Καρδίτσα προσφέρεται για χαλαρούς ρομαντικούς περιπάτους και όχι μόνο, όλη η περιοχή είναι πανέμορφη και τα τοπία που θα συναντήσετε θα σας μείνουν αξέχαστα. Η λίμνη Πλαστήρα είναι ο ιδανικός προορισμός για τους λάτρεις της φύσης. Σε όλη τη περιοχή γύρω από την λίμνη Πλαστήρα μπορείτε να χαρείτε την φύση και μετά να ξαποστάσετε στα πανέμορφα ταβερνάκια που υπάρχουν σε όλα τα γύρω χωριά και σερβίρουν πεντανόστιμο ελληνικό κρέας μαζί με κρασί διαμάντι.

Πηγή: skai.gr