Όλοι Μαζί Μπορούμε: Συνεχίζεται η εκστρατεία συλλογής ειδών ρουχισμού και κλινοσκεπασμάτων

Συνεχίζεται και σήμερα η εκστρατεία συλλογής ειδών ρουχισμού και κλινοσκεπασμάτων. Η Αρχιεπισκοπή Αθηνών, οι Μητροπόλεις της Ελλάδος, ο ΣΚΑΪ και οι συνεργαζόμενοι ραδιοφωνικοί σταθμοί συνεχίζουν την εκστρατεία συλλογής ειδών ρουχισμού και κλινοσκεπασμάτων, ώστε να βοηθηθούν οι συνάνθρωποί μας που κρυώνουν.

Από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, η δράση θα λάβει μέρος σε εκκλησίες των παρακάτω πόλεων: Καλαμαριάς, Βόλου, Σκιάθου, Σκοπέλου, Αλοννήσου, Μυτιλήνης, Χίου, Ψαρών, Οινουσσών, Λάρισας, Ελασσόνας, Τρικάλων, Καρδίτσας, Σιάτιστας, Καρπενησίου, Πρέβεζας, Λευκάδας, Ιθάκης, καθώς και στην Αττική: στο Ψυχικό, στην εκκλησία της Αγίας Σοφίας, στον Καρέα, στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου και στην Καλλιθέα, στην εκλησία των Αγίων Πάντων.

Η εκστρατεία ξεκίνησε από το βόρειο τόξο της χώρας, που λόγω της κακοκαιρίας μαστίζεται σκληρότερα και συνεχίζεται στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Πώς μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε; Εθελοντές μπορούν να προσφέρουν: κλινοσκεπάσματα ( κουβέρτες, παπλώματα, sleeping bags) καθώς και ρουχισμό, (παλτώ, μπουφάν, ζεστά ρούχα για ενήλικες και παιδιά, καροτσάκια κλπ.)

Τα είδη που θα προσφέρουμε πρέπει να είναι καθαρά, σιδερωμένα, μέσα σε σακούλες, έτοιμα για χρήση, έτσι όπως αξίζει να δοθούν στους συνανθρώπους μας.

Υπενθυμίζεται, ότι συνεχίζεται η συγκέντρωση τροφίμων για την ενίσχυση των συσσιτίων της Αρχιεπισκοπής και των Μητροπόλεων της Ελλάδας.

ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ
ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΣΚΑΪ
και συνεργαζόμενοι Ραδιοφωνικοί σταθμοί
Πηγή: skai.gr