Κλείσιμο

Πέντε τρόποι να συνδυάσεις τις combat boots τους επόμενους μήνες - Για ρίξτε μια ματιά...

Μπορούν να συνδυαστούν τόσο με jeans και biker jacket όσο με ένα πλεκτό μίνι φόρεμα και καλσόν 

Τους κρύους και βροχερούς μήνες κάποιοι δίνουν προτεραιότητα στην άνεση, με τους περισσότερους από εμάς να επιδιώκουν τον ιδανικο συνδυασμό άνεσης, ζεστασιάς, πρακτικότητας και stylish στοιχείων.

Ένα ζευγάρι που τείνει να κατατάσσεται στην κορυφή της λίστας κάθε fashionista: οι combat μπότες.

Το αγαπημένο είδος μπότας είναι δημοφιλές εδώ και δεκαετίες, χάρη στην ευελιξία και την απλότητά του. Συνήθως φτιαγμένες από μαύρο δέρμα είναι ιδανικές για να ταιριάζουν με κάθε κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας.

Μπορούν να συνδυαστούν τόσο με jeans και biker jacket όσο με ένα πλεκτό μίνι φόρεμα και καλσόν.

Για λίγη extra έμπνευση, διάβασε παρακάτω 6 προτάσεις -που ίσως να μην είχες σκεφτεί μέχρι σήμερα- για να συνδυάσεις τις combat μπότες σου.

Με Puffer Jacket
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elsa❤️ (@hoskelsa)

Η Elsa Hosk έβαλε της Bottega Veneta με ένα puffer jacket για να δημιουργήσει ένα outfit σχεδιασμένο για βόλτες στη φύση. Ολοκλήρωσε το look με μαύρο leggings και ένα άνετο πουλόβερ.

Mε shorts

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @camillecharriere

Τις μέρες που ο καιρός δεν είναι πολύ κρύος, μπορείς να πάρεις παράδειγμα από την Camille Charriere και να συνδυάσεις τις combat boots σου με ένα shorts πάνω από ένα καλσόν. Συνδύασε με ένα πλεκτό πουλόβερ και ένα ζεστό παλτό.

Με δερμάτινο παντελόνι

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd)

Κάπως πιο τολμηρή επιλογή αλλά το δοκίμασε η Romee Strijd και το αποτέλεσμα ήταν όσο ροκ χρειαζόμαστε.

Με blazer

Mπορείς να τις φορέσεις από το γραφείο μέχρι ένα ραντεβού το βράδυ. Αντίγραψε την πρόταση της στυλίστριας Emy Venturini συνδυάζοντας τις ένα ζεστό midi φόρεμα κι ένα oversized blazer.

Με jeans

Η Victoria Barbara, για παράδειγμα, επέλεξε τις καφέ αποχρώσεις – φόρεσε ένα jeans με ένα καφέ παλτό και τα συδνύασε με μπεζ μπότες και μια καφέ Bottega Veneta.

Πηγή: Savoir Ville
TAGS: μόδα