Κλείσιμο

Αυτή την Κυριακή καθαρίζουμε σε Καλύβια και Βάρη

Ο ΣΚΑΪ, μαζί με τους συνεργαζόμενους ραδιοφωνικούς σταθμούς ανά την Ελλάδα, συνεχίζουν τη μεγαλύτερη εκστρατεία καθαρισμού που έχει γίνει μέχρι σήμερα.

Ακροατές, από την Αθήνα αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα, προτείνουν περιοχές που χρειάζονται καθαρισμό και φροντίδα, μέσα από το kathariellada.skai.gr, ή στο τηλέφωνο 210-4800095. Όλοι μαζί - ΣΚΑΪ, συγγενείς, φίλοι, γείτονες - με σύνθημα «Καθαρίζουμε την Ελλάδα, Ομορφαίνουμε την Ελλάδα» δημιουργούμε ομάδες καθαρισμού και αναλαμβάνουμε δράση σε: δρόμους, πλατείες, γειτονιές, δάση, παραλίες.

Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στις 10 το πρωί καθαρίζουμε:

1. Στα Καλύβια. Ο Δήμος Σαρωνικού διοργανώνει τον 1ο Αγώνα Ορεινού Δρόμου στο Δάσος του Κουβαρά με σύνθημα «Αγαπώ το Δάσος, Φροντίζω το Δάσος, Αθλούμαι στο Δάσος».

Σκοπός της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι να ευαισθητοποιηθούν οι κάτοικοι του δήμου, αλλά και όλοι όσοι θα συμμετάσχουν στον αγώνα (αθλητές, εθελοντές, θεατές), σε θέματα περιβάλλοντος, εθελοντισμού και αθλητισμού. Στο πλαίσιο αυτό, μετά το τέλος του αγώνα, θα γίνει καθαρισμός στο δάσος του Κουβαρά. Σημείο συνάντησης, η εκκλησία της Υπαπαντής στο δάσος του Κουβαρά.

2. Στη Βάρη.
Ο εκπολιτιστικός και φυσιολατρικός σύλλογος ΧΕΡΩΜΑΤΟΣ ΒΑΡΗΣ διοργανώνει καθαρισμό στο Χέρωμα της Βάρης. Σημείο συνάντησης, η διασταύρωση των οδών Μαραθωνομάχων & 25ης Μαρτίου στη Βάρη.

Μεγάλη εκστρατεία καθαρισμού του ΣΚΑΪ
ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΜΟΡΦΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΣΚΑΪ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Πηγή: skai.gr