Η Μέριλιν Μονρόε θα μπορούσε να είναι ακόμα ζωντανή αν δεν την είχε απορρίψει ο πατέρας της, λέει η ανιψιά της

Η Μέριλιν βρέθηκε νεκρή στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού της στο Λος Άντζελες τις πρώτες πρωινές ώρες της 5ης Αυγούστου του 1962 

Ένα χρόνο πριν πεθάνει, η Μέριλιν Μονρόε έκανε δύο τελευταίες προσπάθειες να επικοινωνήσει με τον άνθρωπο που πάντα ήθελε, αλλά ποτέ δεν είχε καταφέρει να γοητεύσει. Tον ίδιο της τον πατέρα.

Την πρώτη φορά συνοδευόμενη από μια μασέρ και τη δεύτερη φορά από μια δημοσιογράφο, έκανε το ίδιο ταξίδι στη γαλακτοπαραγωγική φάρμα, που ανήκε στο πρώην αφεντικό του Χόλιγουντ, Τσαρλς Στάνλεϊ Γκίφορντ, σύμφωνα με τη «Mirror». Και στις δύο περιπτώσεις, την απέρριψαν.

Αυτή την εβδομάδα, πριν από 60 χρόνια, η θρυλική Μέριλιν βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι της, σε ηλικία μόλις 36 ετών. Πάλεψε με τον εθισμό στα ναρκωτικά, τη μοναξιά και την κατάθλιψη, ενώ προσπαθούσε πάντα να γεμίσει το κενό που άφησε η εγκατάλειψη του πατέρα της.

Ο πατέρας της

Τώρα η ανιψιά της ηθοποιού πιστεύει ότι η θεία της θα μπορούσε να είχε σωθεί, αν είχε γίνει αποδεκτή από τον πατέρα της κατά τη διάρκεια εκείνων των πολυάριθμων και όλο και πιο απελπισμένων ταξιδιών της στο Hemet της Καλιφόρνια.

Δυστυχώς, όμως, η οικογένεια απογοήτευσε τη Μέριλιν.

Όπως αναφέρει η ανιψιά της Φρανσίν: «Πιστεύω ότι η ζωή της θα ήταν καλύτερη αν ο παππούς μου είχε κάνει το σωστό. Θα μπορούσε να είχε μια κανονική και ευτυχισμένη οικογένεια. Ξέρω ότι είχε προβλήματα, αλλά ήταν στοργική και αγαπητή και πάντα λαχταρούσε τον πατέρα της. Δεν ήταν μια ανόητη, χαζοχαρούμενη ξανθιά. Είχε εξυπνάδα, καθώς ο πατέρας της - ο παππούς μου - ήταν πολύ έξυπνος. Η ζωή της μπορεί να είχε εξελιχθεί πολύ διαφορετικά αν την είχε δεχτεί. Και ποιος ξέρει, μπορεί να ήταν ακόμα μαζί μας σήμερα», προσθέτει η ίδια. 

H ανιψιά της Φρανσίν

Η Μέριλιν βρέθηκε νεκρή στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού της στο Λος Άντζελες τις πρώτες πρωινές ώρες της 5ης Αυγούστου του 1962. 

Όποια κι αν είναι η αλήθεια, ο θάνατος της Μέριλιν σηματοδότησε το τραγικό τέλος μιας εκπληκτικής ζωής, κατά την οποία η ξανθιά «βόμβα» έφερε επανάσταση στην κινηματογραφική βιομηχανία της δεκαετίας του 1950 και δημιούργησε τη δική της εταιρεία παραγωγής, αλλά πάλευε με την ψυχική της υγεία.

Και θα μείνει για πάντα γνωστή ως η σταρ που θα μπορούσε να έχει όποιον άντρα ήθελε εκτός από τον πατέρα της.

Πηγή: skai.gr