Η Μίλεϊ Σάιρους προκαλεί (πάλι) σε βίντεο κλιπ (βίντεο και φωτό)

Μετά την (αρνητική) δημοσιότητα που προκάλεσε με την εμφάνισή της στα βραβεία του MTV η 20χρονη Μίλει Σάιρους προκαλεί πάλι συζητήσεις με το μουσικό βίντεο του τραγουδιού “Wrecking Ball” από το νέο της άλμπουμ ονόματι “Bangerz”.

Τι κάνει η Μάιλι πάλι; Τίποτε ιδιαίτερο... απλά καθημερινά πράγματα για την 20χρονη αοιδό όπως ότι ερωτοτροπεί με μια βαριοπούλα, ή καβαλάει μια τεράστια μεταλλική μπάλα όπως τη γέννησε η μάνα της (για να είμαστε δίκαιοι φοράει μποτάκια).

Επίσης, η Σάιρους κλαίει και οδύρεται για τη χαμένη της αγάπη μπροστά στην κάμερα α λα Σινέντ Ο' Κόνορ και σπάει κάτι τοίχους με τη βαριοπούλα δίκην οικοδόμου πριν τελικά καταρρεύσει μέσα στα συντρίμμια.

Σκηνοθετημένο από τον Τέρι Ρίτσαρντσον, το τραγούδι "Wrecking Ball", το οποίο έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα (9 Σεπτέμβρη), προμηνύει νέα διαδικτυακή καταιγίδα σχολίων για τη νεαρή τραγουδίστρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα διεθνή ΜΜΕ.

Ήδη υπάρχουν πολύ καυστικά σχόλια στο διαδίκτυο για τη νέα αποκαλύπτικη εμφάνιση της Σάιρους, αλλά δεν είναι και λίγοι αυτοί που την υποστηρίζουν, λέγοντας ότι πρόκειται για ένα όμορφο τραγούδι, ότι η τραγουδίστρια δεν δείχνει πραγματικά κανένα "επίμαχο" σημείο, και πως ουσιαστικά δεν κάνει και τίποτε που να μην έχουν κάνει ήδη η Μαντόνα, η Λέιντι Γκάγκα ή η Κέιτ Πέρι...










Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ