«Θετός πατέρας» του Σούπερμαν ο Κέβιν Κόστνερ

Περισσότερες πληροφορίες για την πολυαναμενόμενη συνέχεια του Σούπερμαν στη μεγάλη οθόνη έρχονται σταδιακά στη δημοσιότητα, και αν οι πληροφορίες επαληθευτούν, το νέο φιλμ θα διαθέτει ένα "σούπερ" καστ ηθοποιών.

Έτσι, στο νέο φιλμ που θα σκηνοθετήσει ο Ζακ Σνάιντερ (300, Watchmen) το ρόλο του θετού πατέρα του «ανθρώπου από ατσάλι» φαίνεται ότι θα υποδυθεί ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και σκηνοθέτης Κέβιν Κόστνερ.

Ο Κόστνερ φαίνεται ότι έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για να συμμετάσχει στην ταινία, καθώς τα τελευταία χρόνια η καριέρα του δεν πηγαίνει και τόσο καλά.

Τριάντα τέσσερα χρόνια μετά την πρώτη ταινία με ήρωα τον Σούπερμαν και πρωταγωνιστή τον εμβληματικό Κρίστοφερ Ριβ, ο Ζακ Σνάιντερ και ο επιτυχημένος σκηνοθέτης Κρίστοφερ Νόλαν (Batman Βegins, The Dark Knight, Ιnception), που είναι και ο παραγωγός της νέας ταινίας, ευελπιστούν ότι θα κάνουν τους θεατές να επιστρέψουν πίσω στους κινηματογράφους, μετά τις όχι ιδιαίτερα επιτυχημένες συνέχειες της πρώτης ταινίας από τους Ρίτσαρντ Λέστερ, Σίντνεϊ Φιούρι και Μπράιαν Σίνγκερ.
Πηγή: Επιμέλεια: Στέλιος Κάνδιας