Κλείσιμο

Ο μικρός Τζόσουα το έριξε στον ύπνο σε ομιλία του Ντόναλντ Τραμπ

Οι τρυφερές φωτογραφίες του 11χρονου Τζόσουα Τραμπ που κοιμάται μακαρίως κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Αμερικανού προέδρου για την Κατάσταση του Έθνους προκάλεσε κύμα αντιδράσεων στο Ίντερνετ με πολλούς να τον αναδεικνύουν σε σύμβολο της "αντίστασης" στον Ντόναλντ Τραμπ, με τον οποίο δεν έχει καμία συγγένεια.

"Ο Τζόσουα είναι ένα χαριτωμένο παιδί που κοιμάται κατά τη διάρκεια μιας πολύ μεγάλης και πολύ βαρετής ομιλίας. Μήπως είναι ο καλύτερος να φέρει το επώνυμο Τραμπ; Πολύ πιθανό", έγραψε στο Twitter η Αμερικανίδα Μόλι Γιονγκ-Φαστ.

Η Μελάνια Τραμπ προσκάλεσε τον Τζόσουα, ο οποίος για μήνες υφίστατο την καζούρα των συμμαθητών του λόγω του επωνύμου του, να παρακολουθήσει την ομιλία του συζύγου της ενώπιον του Κογκρέσου την Τρίτη το βράδυ, κάνοντάς του μια τιμή που επιφυλάσσεται στις πλέον εξέχουσες προσωπικότητες της αμερικανικής κοινωνίας των πολιτών.

Όμως ο μικρός Τζόσουα, με το λευκό του πουκάμισο και την μαυρόασπρη γραβάτα του, ο οποίος καθόταν πολύ κοντά στην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, δεν κατάφερε να μην παραδοθεί στην αγκαλιά του Μορφέα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ισχυρού άνδρα του Λευκού Οίκου. Η ομιλία του προέδρου άρχισε μετά τις 21:00 και διήρκεσε περίπου μιάμιση ώρα. Η προχωρημένη ώρα σίγουρα έπαιξε κάποιο ρόλο στο ότι το αγόρι δεν άντεξε να μην κλείσει τα μάτια του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ