Β. Κορέα: Για πολιτικούς λόγους η εκτέλεση της πρώην ερωμένης του Κιμ Γιονγκ Ουν (βίντεο)

Για πολιτικούς λόγους φέρεται να οδηγήθηκε στο εκτελεστικό απόσπασμα μια μουσικός, πρώην ερωτική σύντροφος του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, μαζί με άλλους 11 συναδέλφους της, και όχι τόσο επειδή φέρεται να συμμετείχε σε ταινία πορνό...

H Χιον Σονγκ -γολ συνελήφθη αρχικά επειδή, σύμφωνα με νοτιοκορεατικά ΜΜΕ, κινηματογραφούσε μαζί με τους συναδέλφους της τους εαυτούς τους να κάνουν σεξ. Το οπτικό υλικό το αναπαρήγαγαν σε κόπιες τις οποίες πωλούσαν.

Ωστόσο, οι «12» οδηγήθηκαν στο θάνατο κυρίως επειδή βρέθηκαν να κατέχουν και... Βίβλους κάτι που το καθεστώς θεωρεί ως «πολιτική δραστηριότητα» στο αθεϊστικό κομμουνιστικό κράτος. Η νεαρή γυναίκα και οι υπόλοιποι μουσικοί εκτελέστηκαν δημοσίως σε μία πλατεία, δια πυροβολισμού.

Σημειώνεται ότι η Χιον Σονγκ -γολ είχε γνωριστεί με τον μετέπειτα ηγέτη της χώρας προ δεκαετίας και είχαν συνάψει ερωτική σχέση, ώσπου ο πατέρας του Ουν, ο πρώην ηγέτης της χώρας Κιμ Γιονγκ Ιλ να την τερματίσει.

Ο Ουν, μετά το χωρισμό του από τη Σονγκ Γολ, παντρεύτηκε μια γυναίκα από την ίδια ορχήστρα. Ορισμένες φήμες που επικαλείται νοτιοκορεατική εφημερίδα, ήθελαν το ζευγάρι να εξακολουθεί να διατηρεί παράνομο δεσμό ακόμα και μετά το γάμο του νεαρού ηγέτη, κάνοντας λόγο για ενδεχόμενο... «δάκτυλο» της συζύγου...

Προπαγανδιστικό τραγούδι με πρωταγωνίστρια τη Χιον Σονγκ -γολ:


Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ