Μπάσκετ: «Μπέρδεμα» με την επιστροφή Ντένμον στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός, μάλλον βιάστηκε να ανακοινώσει την επιστροφή του Αμερικανού γκαρντ για τα επόμενα δύο χρόνια,

Ο Μάρκους Ντένμον ίσως δεν αγωνιστεί τελικά στον Παναθηναϊκό τη φετινή σεζόν, καθώς με σχετικό του tweet στήριξε τις δηλώσεις του μάνατζέρ του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, και ενημέρωσε πως δεν συμφώνησε να επιστρέψει στους «πράσινους» και παραμένει ελεύθερος να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του, περιμένοντας τις σχετικές προτάσεις. 
«Για όποιον ενδιαφέρεται, δεν έχω υπογράψει με καμία ομάδα ακόμη και είμαι ελεύθερος και ανοιχτός να συζητήσω οποιαδήποτε πρόταση», έγραψε στο Twitter.

Mετά την ανακοίνωση απόκτησης του παίκτη, που προέβη η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο μάνατζερ του παίκτη Μίσκο Ραζνάτοβιτς, αργά το βράδυ ενημέρωσε μέσω Twitter πως ο πελάτης του παραμένει free agent και δεν έχει συμφωνήσει με καμία ομάδα, θεωρώντας ψεύτικες τις σχετικές πληροφορίες. 

«Περισσότερο από επίσημο: Ο Μάρκους Ντένμον είναι free agent και θα αποφασίσει για το που θα συνεχίσει την καριέρα του τις επόμενες ημέρες. Δεν έχει συμβόλαιο με καμία ομάδα, ούτε με τον πρωταθλητή Ελλάδας, Παναθηναϊκό! Όλες οι πληροφορίες για την υπογραφή του είναι ψεύτικες», έγραψε στο Twitter.

Πηγή: sport-fm

 

Πηγή: skai.gr