Για απαγωγή του Πουλίδο του Ολυμπιακού μιλούν οι Μεξικανοί!

Σύμφωνα με τον μεξικανικό Τύπο, ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Αλαν Πουλίδο έπεσε θύμα απαγωγής στη χώρα του. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξετάζει με προσοχή το θέμα και βρίσκεται σε επαφή με τους οικείους του ποδοσφαιριστή.

Όπως υποστηρίζουν τα ρεπορτάζ των Μεξικανών, ο Πουλίδο αγνοείται από τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, όπου είχε πάει μαζί με την κοπέλα του στην πόλη Βικτόρια για να επισκεφθεί ένα πάρτι. Κατά τη διάρκεια της επιστροφής του και ενώ οδηγούσε περικύκλωσαν το αυτοκίνητό του άγνωστος αριθμός από βαν. Εξι άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους απήγαγαν τον άσο του Ολυμπιακού και τη φίλη του.

Εν συνεχεία άφησαν ελεύθερη τη σύντροφό του, η οποία μάλιστα φέρεται να έχει δώσει κατάθεση και στην αστυνομία, ενώ δεν πείραξαν το αυτοκίνητο του Πουλίδο.

Τρεις ομοσπονδιακές υπηρεσίες λέγεται ότι ερευνούν την υπόθεση, ενώ γράφτηκε ότι σηκώθηκε ακόμη και ελικόπτερο από τις τοπικές Αρχές.

Σημειώνεται ότι την είδηση της απαγωγής φαίνεται να έχει επιβεβαιώσει στον τοπικό Τύπο, ο αδερφός του Πουλίδο, Αλαν δηλώνοντας σχετικά: «Ναι, είναι αλήθεια. Εξαφανίστηκε από το πρωί. Περιμένουμε να δούμε τι συμβαίνει».

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός αντιμετωπίζει ψύχραιμα και με σοβαρότητα το θέμα περιμένοντας να διασταυρωθούν οι πληροφορίες που έρχονται από το Μεξικό. Προς το παρόν η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ προς τα ελληνικά ΜΜΕ είναι εξής: «Συνεχίζουμε τις προσπάθειες να επικοινωνήσουμε με τις Αρχές στο Μεξικό πράγμα ιδιαίτερα δύσκολο. Οι οικείοι του επιβεβαίωσαν ότι όντως κάτι έχει συμβεί και ότι ο Άλαν δεν έχει γυρίσει στο σπίτι. Μόλις γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες θα ενημερώσουμε σχετικά».

Όπως είναι λογικό, η αστυνομία «χτενίζει» όλες αυτές τις ώρες την περιοχή για τον εντοπισμό του Πουλίδο, έχοντας ενεργοποιήσει το πρωτόκολλο που προβλέπεται για εξαφανίσεις/απαγωγές και επιστρατεύοντας ακόμα και ελικόπτερα! Όσο για τον Ολυμπιακό, λίγο πριν 22:00 «έγραψε» στο Twitter: «Οι προσευχές μας είναι με τον Άλαν».

Με τις ώρες να περνούν και όσο δεν υπάρχουν νεότερα, η αγωνία, φυσικά, είναι στο κατακόρυφο...
Πηγή: soccerplus.gr