Γερμανία: Πανικός στα media για την επιστροφή του «King Otto»

«Πανικό» στα γερμανικά media έχει προκαλέσει η σημερινή (16:30) επιστροφή του Οτο Ρεχάγκελ στην Μπουντεσλίγκα μετά από 12 χρόνια. Ο 73χρονος «King Otto» που υπέγραψε πριν από δέκα ημέρες συμβόλαιο με την Χέρτα Βερολίνου αντί 130.000 Ευρώ μέχρι το τέλος της σεζόν, θα ηγηθεί της προσπάθειας των Βερολινέζων στον εκτός έδρας αγώνα τους εναντίον της Αουγκσμπουργκ. Η Χέρτα βρίσκεται στην 15η θέση, μόλις μία πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και με διαφορά δύο βαθμών από την Αουγκσμππουργκ, την Φράιμπουργκ και την Καϊζερσλάουτερν, οι οποίες ισοβαθμούν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

«Ολοι θα πρέπει να ακολουθούν τις οδηγίες μου. Είμαι ηγέτης ή αν το θέσουμε αλλιώς ένας… δημοκρατικός δικτάτορας. Το νόημα της ζωής είναι να δουλεύεις, όπως είπε και ο Ιμάνουελ Καντ! Είμαι υγιής, βρίσκομαι σε φόρμα και έχω πολύ όρεξη για δουλειά. Εως το καλοκαίρι θα είμαι εδώ, μετά όλα είναι ανοιχτά. Η Χέρτα δεν είναι ένα καράβι που βουλιάζει, αλλά σίγουρα υπάρχουν διαρροές. Ολοι οι παίκτες πρέπει να πειθαρχούν απόλυτα και να παραμερίσουν το «εγώ» τους, διότι αυτός ο σύλλογος πρέπει να μείνει στη μεγάλη κατηγορία.

"Μόλις τελειώνει ένα παιχνίδι, η πρώτη μας σκέψη πρέπει να είναι άμεσα το επόμενο. Θέλετε να παίζουμε μοντέρνο ποδόσφαιρο, ή να παραμείνουμε μοντέρνα στην κατηγορία; Μπορώ να εφαρμόσω όλα τα συστήματα!» είχε πει μεταξύ άλλων την προηγούμενη Κυριακή σε συνέντευξή του στην Bild ο επί δεκαετία προπονητής της Εθνικής Ελλάδας και σήμερα αρχίζει τη προσπάθειά του για να διατηρήσει την αγαπημένη του Χέρτα στην Bundesliga…
Πηγή: skai.gr