Κλείσιμο

Kαμμένος: Τελείωσαν τα μνημόνια. Αυτή η κυβέρνηση απελευθέρωσε τους Έλληνες

Με πανηγυρικούς τόνους υποδέχθηκε τη συμφωνία του Eurogroup ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, κάνοντας λόγο για «τέλος της εποχής των μνημονίων», «νέα ημέρα» και «απελευθέρωση των Ελλήνων».

Ο κ. Καμμένος επιχειρεί δε να συνδέσει τη συμφωνία με το Μακεδονικό και τη ΝΔ, αναφέροντας ότι υπήρξε προσπάθεια να πέσει με κάθε τρόπο η κυβέρνηση.  

«Μία νέα ημέρα ξημερώνει για όλο τον Ελληνικό Λαό, η εποχή των μνημονίων τέλειωσε. Τώρα θα καταλάβουν όλοι γιατί “έπρεπε παση θυσία” να ρίξουμε την κυβέρνηση για τον Μητσοτάκη της διπλής ονομασίας γιατί πλέον δεν έχει λόγο ύπαρξης. Αυτή η κυβέρνηση απελευθέρωσε τους Έλληνες» αναφέρει χαρακτηριστικά στο λογαριασμό του στο Twitter o κ. Καμμένος.

«Χθες το βράδυ ο Κυριάκος κοιτάχθηκε στον καθρέφτη και είδε πολιτικούς απατεώνες. Σήμερα οι ηγέτες της κυβέρνησης ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και ΣΥΡΙΖΑ βγάζουν τη χώρα από τα μνημόνια και την οδηγούν στο μέλλον. Η Ελλάδα χαμογελά και ο Πάνος Καμμένος δικαιώνεται» επισήμανε από πλευράς του ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Θεόδωρος Τοσουνίδης.

Πηγές του Μαξίμου έκαναν λόγο νωρίτερα για μια «ιστορική συμφωνία, απολύτως πειστική, που εξασφαλίζει την πρόσβαση στις αγορές βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα και βάζει οριστικό τέλος στην μνημονιακή περίοδο».

Πηγή: skai.gr