Απειλές Ρουβίκωνα στον Μητσοτάκη: Θα τα πούμε από κοντά (upd)

Ευθεία απειλή κατά του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε το πρωί της Τετάρτης ο Ρουβίκωνας δια ηγετικού στελέχους του. Η πρωτοφανής απειλή της ομάδας των αντιεξουσιαστικών κατά του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναρτήθηκε μάλιστα στο Facebook, είχε αρκετά μού "αρέσει" και οχτώ κοινοποιήσεις...  

"Ο Μητσοτάκης έβγαλε.. τηλεοπτικό διάγγελμα για μας.Το ακροδεξιό-νεοφιλελεύθερο υβρίδιο της ΝΔ στα καλύτερα του.Εμεις δεν βγάζουμε διαγγέλματα.Οτι είναι να πούμε στον Μητσοτάκη θα του το πούμε από κοντά και σύντομα" αναφέρει προκλητικά το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα... ο οποίος χρησιμοποιεί το ονοματεπώνυμό του στην απειλητική ανάρτηση! 



Ο Ρουβίκωνας ενοχλήθηκε από την επίθεση που τού εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ την Τρίτη, με αφορμή την εισβολή των αντιεξουσιαστών στο ΣτΕ τη Δευτέρα. 

Παράλληλα, σε προηγούμενη ανάρτησή του ο αναρχικός καταφέρεται κατά των δικαστών του ΣτΕ που ζήτησαν τη σύλληψη των δραστών της επίθεσης στο Ανώτατο Δικαστήριο, ισχυριζόμενος ότι "με τις αποφάσεις νομιμοποιούν μειώσεις μισθών και συντάξεων εκατομμυρίων ανθρώπων στέλνοντας τους στην ανέχεια,ενώ παράλληλα οι ίδιοι ζουν με μισθούς χιλιάδων ευρώ κάνοντας αυξήσεις στους.. εαυτούς τους, ζητούν την σύλληψη μας.."Νομίζετε ότι οι συλλήψεις οι διώξεις και ενδεχομένως και οι φυλακίσεις θα μας σταματήσουν; Αυταπαταστε κύριοι" υποστηρίζει το μέλος του Ρουβίκωνα.



Κάνοντας λόγο για απόπειρα τρομοκράτησης της Δικαιοσύνης, ο πρόεδρος της ΝΔ επισήμανε ότι "ούτε η χώρα, ούτε η Δικαιοσύνη, ούτε βέβαια οι πολίτες επιτρέπεται να γίνονται έρμαιο του κάθε Ρουβίκωνα ή άλλων ομάδων, τις οποίες η Κυβέρνηση, βέβαια, πολύ καλά γνωρίζει".

"Οι Ρουβίκωνες συνεχίζουν ακάθεκτοι. Τώρα έφθασαν να απειλούν ανοιχτά τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Η κυβέρνηση και ο αρμόδιος υπουργός αντί να κάνουν αυτά που πρέπει τους κάνουν πλάτες και το ρίχνουν σε ιδεολογικές αναλύσεις" τόνισε ο εκπρόσωπος του Ποταμιού Δημήτρης Τσιόδρας καταδικάζοντας τις απειλές της αντιεξουσιαστικής ομάδας μέσω Twitter.

"Ιδεολογικό μωρό που μπουσουλάει" χαρακτήρισε το Ρουβίκωνα ο Νίκος Τόσκας. "Είναι μικρό ποσοστό του όλου προβλήματος ο Ρουβίκωνας" δήλωσε για την παραβατικότητα ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη.
Πηγή: skai.gr