Τόσκας: Ιδεολογικό μωρό που μπουσουλάει ο Ρουβίκωνας

«Ιδεολογικό μωρό που μπουσουλάει» χαρακτήρισε το Ρουβίκωνα ο Νίκος Τόσκας. «Είναι μικρό ποσοστό του όλου προβλήματος ο Ρουβίκωνας» δήλωσε για την παραβατικότητα ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Οι περισσότερες αρνητικές επιπτώσεις από τη δράση του Ρουβικώνα και των μικρών αναρχικών ομάδων είναι σε βάρος της κυβέρνησης δήλωσε ο κ. Τόσκας. Πρέπει να δούμε ποιοι ωφελούνται πρόσθεσε, κι αυτοί δεν είμαστε εμείς. Ο υπουργός μίλησε στον ΑΝΤ1 και για «ακτιβιστική δράση», αλλά και «παράνομες πράξεις» και στη δεύτερη περίπτωση είπε, έχουν υπάρξει αρκετές συλλήψεις.

Επιτέθηκε επίσης στη ΝΔ, λέγοντας ότι έχει «στρώσει το χαλί σε ακροδεξιές παρέες». Ο κ. Τόσκας επικαλέστηκε την επίσκεψη του πρίγκιπα Καρόλου στην Ερμού, αλλά και του Εμανουέλ Μακρόν, για να υποστηρίξει ότι έχει αλλάξει η εικόνα της εγκληματικότητας στο κέντρο της πόλης. «Οι τουρίστες που έρχονται στην Ελλάδα έχουν κακούς συμβούλους;» διερωτήθηκε.

Είπε επίσης ότι «έχουν φαγωθεί» οι συνδικαλιστές αστυνομικοί επειδή κάνουν περιπολία 45 και 50 ετών, αλλά «είναι φυσιολογικό να κάνουν». Μίλησε επίσης για «παραμυθάκι» και «παιχνίδια της ΝΔ», με αφορμή τις αναφορές ότι οι αστυνομικοί θέλουν να κάνουν τη δουλειά τους και η πολική ηγεσία της αστυνομίας δεν τους αφήνει. «Συνδικαλιστές αστυνομικοί δουλεύουν εργολαβικά για την αντιπολίτευση... Βγαίνουν στα ΜΜΕ και κάνουν επίδειξη πολικής σκέψης» δήλωσε σκωπτικά ο Νίκος Τόσκας.
Πηγή: skai.gr