«Αφού ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει Λάμπρου, η σχέση με τρομοκράτες είναι του ΣΥΡΙΖΑ»

«Αφού ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τον Πάνο Λάμπρου, η σχέση με τους τρομοκράτες δεν είναι δική του, η σχέση με τους τρομοκράτες είναι του ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε την Παρασκευή στο Mega ο βουλευτής και υποψήφιος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης σχολιάζοντας την πολιτική στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στο στέλεχος της ΠΓ του κυβερνώντος κόμματος.

«Όταν η κυβέρνηση πάει με δύο υπουργούς και κάνει μήνυση γι΄ αυτές τις κασέτες, αποδέχεται η κυβέρνηση ότι αυτές οι κασέτες είναι γνήσιες και σοβαρές... Αλλιώς γιατί έκανε μήνυση; Για προϊόν μυθοπλασίας κάνεις μήνυση; Όταν κάνεις μήνυση λες ότι αυτά είναι απόρρητα κρατικά μυστικά που δεν πρέπει να διαρρεύσουν. Είναι απόρρητο κρατικό μυστικό οι συνομιλίες του συμβούλου του υπουργού Δικαιοσύνης με τους τρομοκράτες στη φυλακή; Αυτό αφορά την εθνική μας ασφάλεια;» παρατήρησε σκωπτικά για την υπόθεση Πανούση.

Βολές κατά Μεϊμαράκη

«Απούσα» από την υπόθεση Πανούση χαρακτήρισε εξάλλου τη NΔ, ο κ. Γεωργιάδης χαρακτηρίζοντας ως υποτονική την αντίδραση της μείζονος αντιπολίτευσης και εξαπολύοντας βολές κατά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

«Εάν ήταν η ΝΔ κυβέρνηση και ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης της ΝΔ έκανε τις ίδιες καταγγελίες που έκανε τώρα ο Πανούσης για τον ΣΥΡΙΖΑ και ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ αντιπολίτευση, πιστεύετε ότι θα ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση ίδια με της ΝΔ σήμερα; Γιατί η ΝΔ είναι τόσο ήρεμη;» διερωτήθηκε την Παρασκευή στο Mega ο βουλευτής της ΝΔ. Στο πλαίσιο αυτό, κ. Γεωργιάδης δήλωσε ότι ο κ. Μεϊμαράκης και η ΝΔ θα έπρεπε να έχουν αντιδράσει εξαιρετικά πιο έντονα όλο αυτό το διάστημα, σημειώνοντας ότι «φαίνεται η Νέα Δημοκρατία σε αυτό το τεράστιο θέμα να είναι απούσα».

Σοβαρό, χαρακτήρισε από την πλευρά του στον ΣΚΑΪ το περιεχόμενο των εγγράφων του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη ο δικηγόρος του και πρόεδρος του ΔΣΑ Βασίλης Αλεξανδρής.

Κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ είναι υπόλογοι για το θέμα Πανούση και πρέπει να δώσουν εξηγήσεις επισήμανε στον σταθμό μας ο βουλευτής της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης

Πηγή: skai.gr