Παπούλιας: Η ιστορία μας εγγυάται νίκη στον αγώνα κατά του κλοιού των δανειστών

Στον αγώνα που δίνει ο ελληνικός λαός προκειμένου να «σπάσει τον κλοιό των δανειστών», στάθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας μετά το τέλος της στρατιωτικής παρέλασης για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, που πραγματοποιήθηκε κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

«Ο λαός μας δίνει μάχη και αγώνα για να σπάσει τον κλοιό των δανειστών. Η ιστορία του εγγυάται ότι και αυτή η μάχη θα είναι νικηφόρα» τόνισε ο Κάρολος Παπούλιας, κάνοντας μνεία στον αγώνα ενός λαού που το 1821 «τόλμησε να αντιμετωπίσει μία ολόκληρη αυτοκρατορία».

«Όλοι μας πρέπει να δώσουμε αυτή τη μάχη για μια άλλη Ελλάδα» πρόσθεσε ο κ. Παπούλιας.

Μηνύματα ενότητας και ελπίδας έστειλαν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

«Τώρα που η Ελλάδα πέρασε τα χειρότερα ας δουλέψουμε όλοι μαζί για τα καλύτερα που έρχονται, καλλιεργώντας την εθνική ομοψυχία που οι περιστάσεις απαιτούν», τόνισε από την πλευρά του ο ΥΕΘΑ Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Παράλληλα, χαρακτήρισε την παρέλαση «μήνυμα ισχύος και ειρήνης» από την πλευρά της Ελλάδας, υπογραμμίζοντας πως οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις «στέκονται στο ύψος της αποστολής τους».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. «Μπορούμε να βλέπουμε το μέλλον με αισιοδοξία [...] και να εμπνεόμαστε από τους άνδρες και τις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων», σημείωσε.
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ