Κλείσιμο

ΝΔ: Ο Πολύδωρας επέλεξε συνειδητά να ταυτιστεί με τους οπαδούς της δραχμής

Σφοδρή επίθεση κατά του Βύρωνα Πολύδωρα εξαπολύει το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας μετά την απόφασή του να καταψηφίσει το νομοσχέδιο για το φόρο στα ακίνητα (ΕΝΦΙΑ). Μετά την καταψήφιση του επίμαχου ν/σ, ο βουλευτής διεγράφη από την ΚΟ της ΝΔ με απόφαση του Αντώνη Σαμαρά. 

Όπως αναφέρει η Συγγρού, ο κ. Πολύδωρας «επέλεξε συνειδητά να βρεθεί απέναντι στην εθνική προσπάθεια, στην Παράταξή του και να ταυτιστεί με τους αντιευρωπαϊστές, τους λαϊκιστές, τους οπαδούς της δραχμής».

«Τη στιγμή που η κυβέρνηση αγωνίζεται με επιτυχία να βγάλει την Ελλάδα από την οικονομική κρίση, ο κ. Πολύδωρας επέλεξε συνειδητά να βρεθεί απέναντι στην εθνική προσπάθεια, στην Παράταξή του και να ταυτιστεί με τους αντιευρωπαϊστές, τους λαϊκιστές, τους οπαδούς της δραχμής και τους αρνητές της εθνικής προσπάθειας για τη σωτηρία της χώρας» αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Πολύδωρας, χειροκροτούμενος από βουλευτές των ΑΝΕΛ, χαρακτήρισε την Παρασκευή το νομοσχέδιο ως «δήμευση», και επικαλέστηκε το άρθρο 7 του Συντάγματος που όπως είπε απαγορεύει τη δήμευση. «Τι είδους οικονομική πολιτική είναι αυτή; και θέλετε εγώ να το ψηφίσω αυτό; Και η ιστορία μου; Ο πολιτισμός μου;» αναρωτήθηκε εκδηλώνοντας την πλήρη διαφωνία του με τις ρυθμίσεις του νομοσχεδίου.
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ