Συνεδριάζει η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – θα συζητηθεί και το "θέμα Τατσόπουλου"

Για θέματα καλύτερης λειτουργίας του κόμματος, συνεδριάζει στις 12 το μεσημέρι η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Στα θέματα "καλύτερης λειτουργίας" αναμένεται να συμπεριληφθεί όμως και η στάση του βουλευτή του κόμματος Πέτρου Τατσόπουλου, με τις κατά καιρούς διαφοροποιήσεις του οποίου να έχουν προκαλέσει δυσφορία στην Κουμουνδούρου, και τις καταδικαστικές δηλώσεις κορυφαίων στελεχών (Βούτσης, Σκουρλέτης κλπ).

Ενδεικτικό της δυσφορίας ήταν και το καυστικό άρθρο του προέδρου της Αυγής και στελέχους του κόμματος, Βασίλη Μουλόπουλου, στο οποίο έγραφε: "κάθε κόμμα θα πρέπει να έχει το γελωτοποιό του. Η ΝΔ έχει τον Άδωνι, το ΠΑΣΟΚ τον Πάγκαλο και εμείς τον Τατσοπουλο..."

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού του στο Facebook ο Πέτρος Τατσόπουλος απάντησε: "ο γελωτοποιός του ΣΥΡΙΖΑ στην κοινοβουλευτική ομάδα για μια και μοναδική παράσταση, γέλια μέχρι δακρύων..."

Πάντως, ο γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης τόνισε στον ΣΚΑΪ και την Πρώτη Γραμμή ότι "ο κ. Τατσόπουλος δεν είναι γελωτοποιός".

«Νομίζω ο Πέτρος δεν κατανοεί ακριβώς αυτό που λέμε ότι είμαστε σε πολιτικό πόλεμο. Δε νομίζω πως έχει την ίδια άποψη» πρόσθεσε ο κ. Βούτσης.

Ερωτηθείς για τη φημολογία περί προσχώρησης της Θεοδώρας Τζάκρη στον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Βούτσης, είπε: «Εμείς προχωράμε με τους βουλευτές που εξέλεξε ο κόσμος στις γραμμές μας και δεν έχουμε ενδιαφέρον ποσοτικής επαύξησης. Ενθαρρύνουμε πολιτικά, ιδεολογικά και κοινοβουλευτικά όσους σηκώσουν το ανάστημά τους. Αυτό το έκανε η κ. Τζάκρη. Θα δούμε ...».

Βολές κατά ριπάς
εναντίον του Βασίλη Μουλόπουλου εξαπέλυσε η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή μιλώντας στον ΣΚΑΪ και τον Άρη Πορτοσάλτε για την επίθεση του προέδρου της εφημερίδας Αυγή στον κ. Τατσόπουλο, αλλά και για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ κατά της διαπλοκής.



Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ