Κλείσιμο

Πάγκαλος: «Ηλίθιος» ο Τόμας Βίζερ – χάος σε περίπτωση συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ

«Ηλίθιο» αποκάλεσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος τον επικεφαλής του Euro Working Group, Τόμας Βίζερ, που μετέθεσε τη συμφωνία της Αθήνας με την τρόικα μετά τις διακοπές του σκι.

«Το σκι είναι χόμπι για τους βορειοευρωπαίους, αλλά δεν μπορείς να το μοστράρεις», συμπλήρωσε ο κ. Πάγκαλος μιλώντας στο Star.

Ο πρώην υπουργός, κληθείς να σχολιάσει το χαρακτηρισμό του Άδωνη Γεωργιάδη στον ΣΚΑΪ οτι η συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ είναι ερμαφρόδιτη, απάντησε ότι «οι ερμαφρόδιτοι είναι ένα φαινόμενο της φύσης.»

«Η συνεργασία τους (σ.σ ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ) μπορεί να γίνει, αλλά μετά την ενδεχόμενη συμφωνία να σχηματίσουν κυβέρνηση, θα πρέπει οι τραπεζες να μπλοκάρουν τις καταθέσεις, γιατί ο κόσμος θα σπεύσει να τις αποσύρει, αλλά και τα σούπερ μάρκετ να μπορέσουν να ανταποκριθούν στην αυξημένη απο τον κόσμο ζήτηση ζυμαρικών» τόνισε.

Ο πρώην υπουργός δήλωσε επίσης ότι "αυτοί που έφυγαν απο το ΠΑΣΟΚ και πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ είναι οι χειρότεροι απ' όλους. Είναι αυτοί που πετάνε γιαούρτια και πέτρες, εναντίον εκείνων που τους διόρισαν και τους ευεργέτησαν."

Αναφερόμενος εξάλλου στις αντιδράσεις των βουλευτών της συγκυβέρνησης για το νέο νόμο για τα ακίνητα ο κ. Πάγκαλος είπε ότι αν επιμείνουν μέχρι τέλους τίθεται θέμα απόσυρσης του νόμου, θέμα ρήξης με την τρόικα, αλλά και θέμα με τον ίδιο τον κ. Στουρνάρα. Πρόσθεσε πάντως ότι η κυβέρνηση μπορεί να θέσει θέμα εμπιστοσύνης με τον εαυτό της, εκτιμώντας πάντως ότι δεν πρόκειται να πέσει. «Αυτά τα λεει η Τσιπροκρατία» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Πηγή: skai.gr