ΠΑΣΟΚ: Οι μάσκες έπεσαν - ο ΣΥΡΙΖΑ ενδιαφέρεται για αποσταθεροποίηση

Τον ΣΥΡΙΖΑ τον ενδιαφέρει μόνο η πολιτική αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης και της χώρας και μάλιστα τώρα που διανοίγονται θετικές προοπτικές για την ανάκαμψή της, αναφέρει το ΠΑΣΟΚ σχολιάζοντας την απόφαση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής για τη διερεύνηση ποινικών ευθυνών για τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου και Ευάγγελο Βενιζέλο όσον αφορά τη λίστα Λαγκάρντ.

«Στρέφεται κατά του ΠΑΣΟΚ και του προέδρου του γιατί ξέρει ότι το ΠΑΣΟΚ είναι ο εγγυητής της πολιτικής σταθερότητας και της στρατηγικής προοπτικής της χώρας Δεν θα τα καταφέρουν. Και οι πολίτες που υφίστανται τόσες θυσίες καταλαβαίνουν. Θα αποτύχουν τραγικά όπως και στο σχετικά πρόσφατο παρελθόν που φαίνεται ότι δεν τους δίδαξε τίποτα», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Το ΠΑΣΟΚ χαρακτηρίζει ως «σημαδιακή» την επίσημη ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ προσθέτοντας πως η αποκάλυψη του παιχνιδιού τους άρχισε και θα είναι πλήρης.

«Οι μάσκες επιτέλους έπεσαν. Μετά από εβδομάδες παραφιλολογίας, συκοφαντίας, απειλών και χυδαίων διαρροών, ο ΣΥΡΙΖΑ και επίσημα αποκαλύπτει τις πραγματικές του προθέσεις» καταλήγει στην ανακοίνωσή της η Ιπποκράτους.
Πηγή: skai.gr