Διαγράφηκε από το ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου

Εκτός ΠΑΣΟΚ βρίσκεται ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, στον απόηχο των αποκαλύψεων πως, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, αφαίρεσε τα ονόματα τριών συγγενών του από το αρχικό αντίτυπο της λίστας Λαγκάρντ, την οποία παρέλαβε από τις γαλλικές Αρχές κατά τη θητεία του στο ΥΠΟΙΚ.

Από την πλευρά του, ο κ. Παπακωνσταντίνου αρνείται πως πραγματοποίησε οποιαδήποτε αλλαγή στη λίστα Λαγκάρντ.

Σε ανακοίνωσή του, το ΠΑΣΟΚ τονίζει ότι είναι προφανές το τεράστιο ζήτημα ευθύνης του κ. Παπακωνσταντίνου, καθώς προκύπτουν σαφείς ενδείξεις ότι υπήρξε αλλοίωση της λίστας.

«Προκύπτει […] προφανές και τεράστιο ζήτημα ευθύνης του κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου, καθώς ήταν αυτός που χειρίστηκε το θέμα με τον χειρότερο δυνατό τρόπο και επιπλέον μετά από δυο χρόνια δήλωσε ότι έχασε το πρωτότυπο CD», αναφέρει η ανακοίνωση της Ιπποκράτους.

«Είναι σαφές ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου δεν ανήκει πλέον στο ΠΑΣΟΚ».

Παράλληλα, το ΠΑΣΟΚ θεωρεί ότι, έπειτα απο αυτές τις εξελίξεις, «όχι μόνο πέφτει στο κενό η επιχείρηση συκοφάντησης και στοχοποίησης του Ευάγγελου Βενιζέλου, αλλά και ότι οι εμπνευστές και κυρίως ο ΣΥΡΙΖΑ, οφείλουν να ζητήσουν συγγνώμη από το ΠΑΣΟΚ και τον Πρόεδρό του».
Πηγή: skai.gr