Σ. Κεδίκογλου: Απίστευτη αθλιότητα των ΑΝΕΛ για το σύμβουλο του πρωθυπουργού

«Απίστευτη αθλιότητα» χαρακτηρίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου την καταγγελία του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστα Μαρκόπουλου για το νομικό σύμβουλο του πρωθυπουργού Γιάννη Καράκωστα.

Ο κ. Μαρκόπουλος κατήγγειλε ότι ο κ. Καράκωστας ήταν νομικός σύμβουλος της Siemens, κάνοντας λόγο για «μείζον πολιτικό και ηθικό θέμα».

«Ο κ. Καράκωστας ήταν και νομικός σύμβουλος της Siemens στις προμήθειες με τις μίζες εναντίον του ελληνικού δημοσίου» ανέφερε ο κ. Μαρκόπουλος, επικαλούμενος σχετική πληροφορία στον προσωπικό του ιστότοπο..

Στη δήλωσή του ο κ. Κεδίκογλου απαντά πως ο κ. Καράκωστας παραιτήθηκε από τη Siemens μόλις ανέφερε ο Μιχάλης Χριστοφοράκος: «Μιλάμε για απίστευτη αθλιότητα. Το ήθος και η επιστημονική αξία του ομότιμου Καθηγητή και Προέδρου του τμήματος της Νομικής Σχολής, τέως Αντιπρύτανη και νυν Προέδρου του Νομικού Συμβουλίου της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Καράκωστα είναι πέρα από κάθε αμφισβήτηση. Οι συκοφάντες, άλλωστε, παρέλειψαν σκόπιμα να αναφέρουν ότι ο κ. Καράκωστας παραιτήθηκε από τη SIEMENS HELLAS μόλις ανέλαβε ο Μιχάλης Χριστοφοράκος, γιατί διαφώνησε μαζί του. Τώρα πρέπει οι συκοφάντες να εξηγήσουν γιατί προχώρησαν και σε αυτή την αθλιότητα».
Πηγή: skai.gr