Φ. Κουβέλης: Ζητούμενο η προγραμματική συμφωνία - Οι εξελίξεις επιταχύνονται

Την ελπίδα ότι έως το βράδυ ή μέχρι την Πέμπτη θα έχουν διευθετηθεί όλες οι λεπτομέρειες του προγράμματος, εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Φώτης Κουβέλης μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΝΔ.

Σημείωσε ότι διαμορφώνεται η κατάρτιση της προγραμματικής της συμφωνίας, με την επιμονή από την πλευρά της Δημοκρατικής Αριστεράς να υπάρξουν ρυθμίσεις που θα υπηρετούν την αποδέσμευση από τους όρους του μνημονίου και την άρση των μέτρων που έχουν «ματώσει» την ελληνική κοινωνία.

Εκτίμησε πως αύριο θα επιταχυνθούν οι εξελίξεις και θα υπάρξει η τελική απόφαση για την κυβέρνηση

Ο κ. Κουβέλης υπογράμμισε ότι η χώρα πρέπει να έχει κυβέρνηση, η Ελλάδα να εκπροσωπείται και επανέλαβε ότι η προγραμματική συμφωνία είναι το μεγάλο ζητούμενο για τη ΔΗΜΑΡ. Μάλιστα, εξέφρασε την πεποίθηση ότι μέχρι το βράδυ θα έχει επιτευχθεί.

«Οι εξελίξεις νομίζω ότι επιταχύνονται. Θεωρώ ότι εντός των επόμενων ωρών, της επόμενης ημέρας, θα υπάρξει η τελική απόφαση», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αναμένεται, στις 13.30, η συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ενώ ο κ. Κουβέλης θα συναντηθεί με τον κ. Βενιζέλο στις 14.30.
Πηγή: skai.gr