Παρακολουθήστε τις εκλογές μέσω του ΣΚΑΪ

Ο ΣΚΑΪ δηλώνει «παρών» στην κρισιμότερη εκλογική αναμέτρηση της μεταπολίτευσης, παρουσιάζοντας και αναλύοντας όλες τις πολιτικές εξελίξεις της 6ης Μαΐου σε έναν ενημερωτικό μαραθώνιο.

Με ζωντανές συνδέσεις σε όλη την Ελλάδα, με αντιδράσεις για την εκλογική αναμέτρηση απ' όλο τον κόσμο και με διαρκή ροή πληροφοριών, στατιστικών στοιχείων και γραφημάτων, στην Επικράτεια και ανά νομό, ο ΣΚΑΪ επιτυγχάνει την 6η Μαΐου αυτοδυναμία στην ενημέρωση.

Από τις 6 το πρωί η τηλεόραση
, το ραδιόφωνο και η ιστοσελίδα του ΣΚΑΪ
παρακολουθούν την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας και μόλις κλείσουν οι κάλπες, στις 7 το απόγευμα, θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση των αποτελεσμάτων.

Συγκεκριμένα, από τις 6 το πρωί στην τηλεόραση και το web του ΣΚΑΪ ο Γιώργος Αυτιάς παρακολουθεί την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας.

Στις 10 τη σκυτάλη παραλαμβάνουν ο Σπύρος Μάλλης και η Λίδα Μπόλα με συνδέσεις από τα εκλογικά κέντρα και την ψηφοφορία σε όλη την Ελλάδα.

Βασίλης Λυριτζής και Δημήτρης Οικονόμου θα είναι μαζί με την Εύα Αντωνοπούλου από τις 12.30 έως τις 15.30 και αμέσως μετά η Πόπη Τσαπανίδου με τους προσκεκλημένους της για την πρώτη αποτίμηση της ημέρας.

Στις 18.00 αρχίζει η εκλογική βραδιά με τη Σία Κοσιώνη και τον Νίκο Ευαγγελάτο. Η Σία Κοσιώνη και ο Νίκος Ευαγγελάτος μεταδίδουν τα αποτελέσματα της κάλπης και με την βοήθεια αναλυτών αποκωδικοποιούν τα μηνύματα της κάλπης.

Στις 19.00, αμέσως μετά το κλείσιμο της κάλπης, ο έγκυρος εκλογικός αναλυτής Γιάννης Μαυρής θα δώσει και πάλι όπως το 2009 τα πρώτα έγκυρα αποτελέσματα των Βουλευτικών εκλογών από την Public Issue. Σχολιάζουν Αλέξης Παπαχελάς, Μπάμπης Παπαδημητρίου, Άρης Πορτοσάλτε, Κατερίνα Ακριβοπούλου και Έλλη Τριανταφύλλου.



Ο Γιώργος Αυτιάς, ο Σπύρος Μάλης και η Λίδα Μπόλα μίλησαν στην εκπομπή LIFE του ΣΚΑΪ για την κάλυψη των εκλογών. Ο Γιώργος Αυτιάς είπε ότι έχει προγραμματίσει ανταποκρίσεις από όλη την Ελλάδα. Ο Σπύρος Μάλης και Λίδα Μπόλα τόνισαν ότι εκείνη την ώρα είναι η ψηφοφορία και οι δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών.

Μιλώντας επίσης στην εκπομπή LIFE για την εκλογική βραδιά που παρουσιάζουν στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, Σία Κοσιώνη και Νίκος Ευαγγελάτος εστίασαν στην εκτίμηση της Public Issue από τον Γιάννη Μαυρή.

Από το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, η ενημέρωση και εκεί ξεκινάει στις 6 το πρωί με τον Δημήτρη Γιατζόγλου, ενώ το πρόγραμμα συνεχίζεται 7 με 8 με την εκπομπή EURANET.

Ακολουθεί ο Νίκος Υποφάντης και ο Νίκος Ανδρίτσος (8-10), με καλεσμένους στο στούντιο ειδικούς του χώρου της επικοινωνίας και συνδέσεις με όλη την Ελλάδα. Θοδωρής Βαμβακάρης και Τάκης Γιαννούτσος (10-12) με τη δική τους σκοπιά παρακολουθούν τις εξελίξεις, ενώ στις 12 αναλαμβάνει η Γκίζα

Στη 1 ακολουθεί ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και στις 2, το κεντρικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ με όλες τις τελευταίες εξελίξεις.

Στις 15.00 ο Δημήτρης Γιατζόγλου και η Χριστίνα Βίδου συνεχίζουν την ενημέρωση, ενώ από τις 17.00 στο ραδιοθάλαμο του ΣΚΑΪ προστίθενται ο Άρης Πορτοσάλτε, ο Δημήτρης Οικονόμου, ο Βασίλης Κουφόπουλος, η Κατερίνα Ακριβοπούλου και ο Μάνος Βουλαρίνος. Μετά τις επτά μείνετε συντονισμένοι στο ΣΚΑΪ 100,3 για τη συνεχή ενημέρωση των αποτελεσμάτων.
Πηγή: skai.gr