Μπακογιάννη: Χρειαζόμαστε μία εθνική Ελλάδος

Κάλεσμα για ενότητα, συνεργασία και αλληλοκατανόηση για να βγει η χώρα από την κρίση, απηύθυνε η πρόεδρος της «Δημοκρατικής Συμμαχίας». «Αυτό που χρειάζεται αύριο η χώρα είναι μία εθνική Ελλάδος, με την έννοια ότι θα χρειαστούμε περισσότερη συνεργασία, περισσότερες κοινωνικές συμμαχίες, περισσότερη αλληλοκατανόηση και να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας για να βγει η χώρα από την κρίση», τόνισε από το Ηράκλειο Κρήτης, η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η κ. Μπακογιάννη επανέλαβε την πρότασή της για μείωση κατά 50% της βουλευτικής αποζημίωσης, των συντάξεων των βουλευτών και των χρημάτων που λαμβάνουν τα κόμματα, ενώ αναφερόμενη στο ζήτημα των ντιμπέιτ, υποστήριξε ότι είναι απαράδεκτο «να κρύβονται σήμερα οι αρχηγοί των κομμάτων και να αρνούνται να κάνουν έναν ανοιχτό διάλογο».

Τέλος η πρόεδρος της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» εκτίμησε ότι το κόμμα της θα μπει στη Βουλή, ενώ ερωτηθείσα αν θα επιστρέψει στη ΝΔ σε περίπτωση που δεν μπει το κόμμα της στη Βουλή, τόνισε ότι «η Δημοκρατική Συμμαχία είναι εδώ για να μείνει».
Πηγή: skai.gr