Κλείσιμο

Βολές στον Α. Τσίπρα από Γ. Καρατζαφέρη και Ντ. Μπακογιάννη

Έλλειψη σοβαρότητας καταλόγισε στον πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ο Γιώργος Καρατζαφέρης, σκληρή επίθεση εξαπέλυσε και η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, με αφορμή τη θέση που διατύπωσε ο κ. Τσίπρας μέσω του ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Καρατζαφέρης, απαντώντασς σε δηλώσεις του Α. Τσίπρα, όπου υποστήριξε ότι ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ έχει ρόλο «κονφερανσιέ» στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, δήλωσε τα εξής:

«Είναι αλήθεια ότι σε ηλικία 25 ετών έχω κάνει και τον κονφερανσιέ. Βλέπετε, η οικογένειά μου, δεν ευνοήθηκε από το καθεστώς της 21ης Απριλίου. Δεν τοποθετήθηκε κανένας άμεσα συγγενής μου αρχηγός του Παναθηναϊκού, ούτε πήρε κανένα έργο από το Δημόσιο. Έχω δουλέψει σκληρά και πολύ. Αυτό είναι το διαβατήριό μου», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καρατζαφέρης, υπογραμμίζοντας ακόμα πως «η σοβαρότητα τείνει να γίνει στις μέρες μας είδος “ουσιώδες εν ανεπαρκεία”».

Σκληρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε και η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντορα Μπακογιαννη, με αφορμή τη θέση που διατύπωσε ο κ. Τσίπρας μέσω του ρ/σ του ΣΚΑΪ, πως «η Ελλάδα έχει ένα ισχυρό διαπραγματευτικό χαρτί, καθώς αν η χώρα μας καταρρεύσει, η Γερμανία θα αναγκαστεί να πληρώσει 500 δισ. ευρώ μέσα στο 2012».

Όπως είπε η κύρια Μπακογιάννη στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, «οι πολιτικές δυνάμεις, που σήμερα για να κερδίσουν ψήφους κλείνουν το μάτι στη δραχμή, πρέπει να πουν στο λαό ότι σε περίπτωση άτακτης χρεοκοπίας τα έσοδά του δεν θα μειωθούν 20%, αλλά 80-85%».

Μάλιστα κάλεσε τον κ. Τσίπρα να απαντήσει πως η χώρα σε μία τέτοια περίπτωση θα έκανε εισαγωγές ενέργειας, πετρελαίου, φαρμάκων κλπ.
Πηγή: skai.gr