Γεωργιάδης: Καμία συναίνεση, θα το πληρώσουμε πολύ ακριβά

Σφοδρή επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ εξαπέλυσε μέσω του ΣΚΑΪ ο βουλευτής του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Άδωνις Γεωργιάδης που συνόδεψε μαζί με τον κ. Κοραντή τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ στο Προεδρικό Μέγαρο μετά το πέρας του έκτακτου συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών.

«Δυστυχώς η αναγκαία συναίνεση για την οποία ο ΛΑΟΣ αγωνιζόταν επί τόσους μήνες δεν μπόρεσε να επιτευχθεί. Αυτοί που την μπλόκαραν αναλαμβάνουν τεράστιες ιστορικές ευθύνες», ανέφερε ο βουλευτής του κόμματος Άδωνις Γεωργιάδης επιρρίπτοντας ευθύνες στον κ. Σαμαρά για το άδοξο τέλος του συμβουλίου.

«Ο κ. Σαμαράς είπε εντός όσα λέει και εκτός απ’ ό,τι κατάλαβα. Θεωρώ πολύ κακή αυτή την εξέλιξη, ο λαός μας και η Ευρώπη ανέμεναν κάτι πολύ περισσότερο (…) φοβάμαι ότι θα το πληρώσουμε πάρα πολύ ακριβά». Δεν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος από τις εκλογές, ο κ. Παπανδρέου δεν μπορεί να συμφωνήσει.

«Οι εκλογές δεν φέρνουν αυτοδυναμία και ξαναρχόμαστε στην ίδια συζήτηση με τη σημερινή, νοιώθω πολύ απογοητευμένος. Έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου αυτή τη στιγμή; Η Ελλάδα δεν έχει ηγέτες που θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων» πρόσθεσε.

«Είμαστε σε οριακό σημείο. Πολύ φοβάμαι ότι κάποιοι λειτούργησαν με γνώμονα την επόμενη δημοσκόπηση» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.
Πηγή: skai.gr