Απόλυτη στήριξη Σαμαρά σε Παναγιώτη Ψωμιάδη

Πλήρη πολιτική στήριξη στον καταδικασθέντα περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη Ψωμιάδη, προσέφερε την Παρασκευή ο Αντώνης Σαμαράς, μετά τη συνάντησή τους στο αεροδρόμιο «Μακεδονία». Ο πρόεδρος της ΝΔ αρχίζει περιοδεία στη Θράκη.

«Μιλήσαμε με το φίλο Παναγιώτη Ψωμιάδη, τον Περιφερειάρχη μας. Του δηλώσαμε την αγάπη που έχει όλη η ΝΔ γι' αυτόν. Μιλήσαμε, όμως, και για τα προβλήματα με τις Περιφέρειες γενικότερα», δήλωσε ο Α.Σαμαράς μετά την συνάντηση στο αεροδρόμιο Μακεδονία.

Από την πλευρά του, ο Π.Ψωμιάδης ανέφερε: «Πολλές ευχαριστίες στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, σε όλο το κόμμα, ιδιαίτερα στον πρόεδρό μας τον Αντώνη Σαμαρά γιατί και πριν και μετά τη δίκη ήταν δίπλα μου. Συνεχίζει να είναι δίπλα μου σε καθημερινή βάση και όπως έχω δηλώσει και εγώ, είμαι δίπλα στον Αντώνη Σαμαρά. Είναι η κυρίαρχη σήμερα δύναμη, όχι μόνο της ΝΔ, αλλά ολόκληρης της κεντροδεξιάς.»

Ο κ. Ψωμιάδης καταδικάσθηκε από το Εφετείο Θεσσαλονίκης και αναμένεται η παύση του από τα καθήκοντα του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.

Την Πέμπτη επικράτησε ένταση στην αίθουσα του περιφερειακού συμβουλίου όταν ο εκπρόσωπος της αντικαπιταλιστικής αριστεράς δήλωσε ότι η παράταξη του κ. Ψωμιάδη είναι βουτηγμένη στα σκάνδαλα και στη διαφθορά.

Ξεσηκώθηκαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι και παραλίγο η αίθουσα να μετατραπεί σε αρένα. Η πρόεδρος ζήτησε να ανακαλέσει κι εκείνος αρνήθηκε με αποτέλεσμα να διακοπεί η συνεδρίαση.
Πηγή: skai.gr