Κλείσιμο

Ευχάριστη πρωτιά ΣΚΑΪ και ουσιαστική ενημέρωση

Ο ΣΚΑΙ πρώτη επιλογή των τηλεθεατών σε όλα τα μεγάλα γεγονότα κάλυψε πρώτο με συνεχή έκτακτα δελτία και την ευχάριστη είδηση της απελευθέρωσης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από την Τουρκία.

Από το απόγευμα της Τρίτης 14/8 στις 19.16 ο ΣΚΑΪ διέκοψε τη ροή του προγράμματος του για να μεταδώσει έκτακτο δελτίο ειδήσεων στο οποίο η Νίκη Λυμπεράκη και ο Μανώλης Κωστίδης ανακοίνωσαν πρώτοι την είδηση της απελευθέρωσης των δυο Ελλήνων, ενώ ταυτόχρονα ραδιόφωνο και skai.gr παρουσίαζαν την ευτυχή εξέλιξη.





Αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με ζωντανές συνδέσεις από την Κωνσταντινούπολη και τη Θεσσαλονίκη αλλά και αναλυτικά ρεπορτάζ για την υπόθεση φώτισε όλες τις πτυχές της υπόθεσης.



Παράλληλα, το σύνολο του τεχνικού και δημοσιογραφικού κινητοποιήθηκε για να καλύψει την επιστροφή των δύο ανδρών με συνεχή έκτακτα δελτία όλη τη νύχτα.

Στις 00.45 , ξημερώματα Δεκαπενταύγουστου, με έκτακτο δελτίο μεταδόθηκε ότι οι Μητρετώδης και Κούκλατζης μεταφέρθηκαν για εξετάσεις στο νοσοκομείο της Αδριανούπολης και αναχωρούν.

 
 
Ο Μανώλης Κωστίδης ήταν ο μόνος Έλληνας δημοσιογράφος που ακολούθησε το κονβόι της επιστροφής από την Αδριανούπολη μέχρι και το αεροδρόμιο Τσορλού, όπου μετέβη το πρωθυπουργικό αεροσκάφος και στις 02.20 με ζωντανή σύνδεση από το αεροδρόμιο Dhmi Tekirdag Corlu μετέδιδε ζωντανά την απογείωση του ελληνικού Embraer.



Τη σκυτάλη πήρε ο Παύλος Σαρόγλου που από τα μεσάνυχτα βρισκόταν στον διάδρομο προσγείωσης του αεροδρομίου Θεσσαλονίκης «Μακεδονία» καλύπτοντας τις ετοιμασίες για την άφιξη των στρατιωτικών, ενώ όλη η δημοσιογραφική ομάδα ήταν υπ’ ατμόν για να μεταδίδει κάθε συγχαρητήριο μήνυμα, κάθε διεθνή αντίδραση και κάθε πληροφορία για το χαρμόσυνο νέο, μετά από 167 ημέρες αγωνίας.




Για άλλη μια φορά ο ΣΚΑΪ έκανε αυτό για το οποίο τον επιβραβεύουν καθημερινά οι τηλεθεατές. Μετέδωσε την είδηση. Πρώτος, με ακρίβεια και εγκυρότητα αποδεικνύοντας ότι είναι παρών σε όλα τα μεγάλα γεγονότα.








Πηγή: skai.gr