Ο πρίγκιπας Άντριου σε νέες περιπέτειες… Παγώνει η πώληση του σαλέ - Ζευγάρι Ελβετών τον κυνηγά για χρέος 1,6 εκατ. λίρες!

«Ανόητο» χαρακτηρίζει τον πρίγκιπα Άντριου γυναίκα που ήταν σε δικαστική διένεξη μαζί του για την υπόθεση πώλησης του αγαπημένου του σαλέ στην Ελβετία, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail. Κι αυτό γιατί, όπως αποκαλύπτει, ενώ η πώληση του σαλέ αγγίζει τα 18 εκατομμύρια λίρες, ο ίδιος φαίνεται ότι δεν μπορεί να εισπράξει τίποτα, καθώς τον «κυνηγά» ζευγάρι Ελβετών διεκδικώντας 1,6 εκατ. λίρες! 

Η συγκεκριμένη κίνηση έγινε από το ζευγάρι, καθώς ο «άτακτος» πρίγκιπας οφείλει το συγκεκριμένο ποσό αναφορικά με μια επιχειρηματική συμφωνία που είχαν συνάψει. 

Άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον πρίγκιπα Άντριου αποκάλυψαν ότι «γίνονται συζητήσεις για την επίλυση του θέματος, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν ικανοποιητικά για όλα τα μέρη, αλλά σε καμία περίπτωση αυτό δεν εμποδίζει την πώληση του σαλέ».

Το σαλέ αυτό θεωρείται ένα από τα καλύτερα ακίνητα στο Βερμπιέ, αλλά -δυστυχώς- για τον πρίγκιπα Άντριου δεν θα το χαρεί. Ο πρίγκιπας χρωστούσε και στην Ιζαμπέλ ντε Ρουβρ περισσότερα από 6 εκατομμύρια λίρες για την πώληση του σαλέ μέχρι πέρυσι. Η ίδια δήλωσε ότι λυπάται το ζευγάρι, η ταυτότητα του οποίου κρατείται μυστική, γνωρίζοντας το άγχος που βίωσε, προσπαθώντας να πάρει τα χρήματα της πίσω. «Ήταν μια φρικτή εμπειρία. Δεν καταλαβαίνω πώς λειτουργεί και λυπάμαι πολύ για τους ανθρώπους που εμπλέκονται μαζί του επιχειρηματικά», ανέφερε η ίδια. 

Πηγές προσκείμενες στον πρίγκιπα επιμένουν ότι η εντολή δέσμευσης δεν εμποδίζει την πώληση του σαλέ. Η υπόθεση είναι παλιά, αλλά επιστρέφει στο προσκήνιο λίγες μέρες μετά τους λαμπρούς εορτασμούς για τα 70 χρόνια της βασίλισσας Ελισάβετ στον θρόνο. Ο Άντριου είχε ιδιαίτερη αδυναμία στο σαλέ αυτό, καθώς πήγαινε πολύ συχνά με την πρώην σύζυγό του, Σάρα Φέργκιουσον, για να απολαύσουν τα χειμερινά σπορ.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, γείτονες είδαν φορτηγά μετακόμισης στο σαλέ και μάλιστα άνθρωποι που μίλησαν στη Daily Mail, ανέφεραν ότι είδαν τους υπαλλήλους να παίρνουν αντικείμενα μέσα από το ακίνητο για λογαριασμό του πρίγκιπα. 

Πιστεύεται ότι είχε βρεθεί αγοραστής πριν από μερικούς μήνες, αλλά η διαδικασία φέρεται να έχει «κολλήσει» επειδή το σαλέ βρίσκεται «υπό κατάσχεση» ως αποτέλεσμα του νέου χρέους. 

Το σαλέ δεσμεύτηκε ως περιουσιακό στοιχείο από τις ελβετικές αρχές στις 15 Δεκεμβρίου 2020, σύμφωνα με την εφημερίδα «Le Temps». Πρόκειται για την τελευταία διαμάχη που προκύπτει γύρω από τον «πολιορκημένο» πρίγκιπα και τους δεσμούς του με το Βερμπιέ.

Πηγή: skai.gr