Ζεντάγια…το παγώνι: Εντυπωσιακή στο κόκκινο χαλί για την ταινία «The Drama» (video-φωτό)

Η 29χρονη ηθοποιός ακολουθεί σε κάθε πρεμιέρα την κλασική παράδοση «κάτι παλιό, κάτι καινούργιο, κάτι δανεικό, κάτι μπλε», ως αναφορά στη θεματολογία της ταινίας

Ζεντάγια

Η Ζεντάγια εμφανίστηκε ως ένα παιχνιδιάρικο…. παγώνι στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της ταινίας «The Drama». Η σύντροφος -μπορεί και σύζυγος- του Τομ Χόλαντ μαγνήτισε τα βλέμματα όλων, έχοντας στο πλευρό της τον συμπρωταγωνιστή της, Ρόμπερτ Πάτινσον

Η 29χρονη ηθοποιός ακολουθεί σε κάθε πρεμιέρα την κλασική παράδοση «κάτι παλιό, κάτι καινούργιο, κάτι δανεικό, κάτι μπλε», ως αναφορά στη θεματολογία της ταινίας που σχετίζεται με γάμο. Η Ζεντάγια επέλεξε ένα στράπλες φόρεμα υψηλής ραπτικής του οίκου Schiaparelli, σε αποχρώσεις μαύρου και μπλε, διακοσμημένο με φτερά. Το εντυπωσιακό ένδυμα αποτελούνταν από, περίπου, 65.000 μεταξωτά φτερά σε 27 διαφορετικές αποχρώσεις του μπλε. Η πρωταγωνίστρια του «Dune» φορούσε επίσης ένα χρυσό δαχτυλίδι -έμοιαζε με βέρα- στο αριστερό της χέρι, ενισχύοντας τις φήμες ότι έχει παντρευτεί κρυφά τον Τομ Χόλαντ. 

Ζεντάγια

Η Ζεντάγια και ο Τομ Χόλαντ είναι ζευγάρι από το 2017. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2016 στα γυρίσματα της ταινίας «Spider-Man: Homecoming», ωστόσο για αρκετά χρόνια κράτησαν τη σχέση τους μακριά από τη δημοσιότητα πριν την επιβεβαιώσουν. Οι φήμες περί γάμου εντάθηκαν ακόμη περισσότερο όταν ο επί χρόνια στιλίστας της Ζεντάγια, Law Roach, άφησε να εννοηθεί σε πρόσφατη συνέντευξη στο κόκκινο χαλί των «Actor Awards» ότι το ζευγάρι έχει ήδη ανταλλάξει όρκους.

Ζεντάγια-Πάτινσον

Από την πλευρά του, ο 39χρονος Ρόμπερτ Πάτινσον επέλεξε ένα κλασικό σκούρο μπλε κοστούμι. Ο ίδιος είχε δηλώσει πρόσφατα ότι η Ζεντάγια δεν του αποκαλύπτει εκ των προτέρων τις εμφανίσεις της στις πρεμιέρες, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να «συντονιστεί» ενδυματολογικά μαζί της.

Ζεντάγια

Πηγή: skai.gr
69 0 Bookmark