Άρχισαν τα παρατράγουδα για το ντοκιμαντέρ Χάρι – Μέγκαν: Το Netflix επικρίνεται για «παραπλανητικά» πλάνα στα τρέιλερ

Το Netflix έχει ήδη επικριθεί επειδή φέρεται να χρησιμοποίησε στα δύο τρέιλερ πλάνα και φωτογραφίες με παραπλανητικό τρόπο

Το Netflix έχει ήδη δημιουργήσει δυο τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη σειρά-ντοκιμαντέρ του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, η οποία αναμένεται να ανάψει νέες «φωτιές» το Παλάτι του Μπάκιγχαμ. Ωστόσο, τα παρατράγουδα έχουν ήδη ξεκινήσει με το Netflix να έχει ήδη επικριθεί επειδή φέρεται να χρησιμοποίησε στα δύο τρέιλερ πλάνα και φωτογραφίες με παραπλανητικό τρόπο.

Τα τρέιλερ δείχνουν αποσπάσματα αρχείου και φωτογραφίες καθώς ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν μιλούν για παραγκωνισμό από τη βασιλική οικογένεια και καταδίωξη από τα μέσα ενημέρωσης. Ωστόσο, πιστεύεται ότι τουλάχιστον τρεις τέτοιες εικόνες ελήφθησαν από γεγονότα που δεν είχαν καμία σχέση με το ζευγάρι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το BBC, υπάρχουν ισχυρισμοί ότι κόπηκε μια εικόνα στην οποία φαίνεται το ζευγάρι να βρίσκεται παραγκωνισμένο κατά τη διάρκεια μια εκδήλωσης της βασιλικής οικογένειας. Στην πραγματικότητα όμως, ήταν μπροστά και στο κέντρο.

Επίσης, στο τρέιλερ έχει χρησιμοποιηθεί μία φωτογραφία η οποία δείχνει πώς ο Τύπος εισβάλει στην ζωή του ζευγαριού. Η αλήθεια όμως είναι ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε σε μια εκδήλωση στην οποία συμμετείχε μικρός αριθμός φωτογράφων των οποίων η παρουσία ήταν ελεγχόμενη και συμφωνημένη εκ των προτέρων.

Το Netflix και η εταιρεία παραγωγής των Sussexes Archewell δεν έχουν προβεί σε κανένα σχόλιο μέχρι στιγμής.

Το πρώτο μέροςι του ντοκιμαντέρ θα προβληθεί την ερχόμενη Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου στο Netflix.

Πηγή: skai.gr