Ο Κώστας Τουρναβίτης ψάχνει σε θάλασσα τον αδερφό του και τη Χρύσα Σπηλιώτη

Με την απόγνωση ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τους συνεχίζουν οι συγγενείς και φίλοι των αγνοουμένων να τους αναζητούν ανάμεσα στα καμένα.

Ψάχνωντας την πιθανή διαδρομή που ακολούθησαν οι αγνοούμενοι στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν από την πύρινη λαίλαπα που κατέκαψε τα πάντα στο διάβα της και άφησε πίσω της 83 νεκρούς μέχρι σήμερα, οι οικείοι τους επιχειρούν να βρουν στοιχεία που θα βοηθήσουν στην εξεύρεσή τους.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Κώστα Τουρναβίτη, αδερφού του πρώην αθλητή Δημήτρη Τουρναβίτη.

Ο Δημήτρης Τουρναβίτης μαζί με τη σύντροφο του, Χρύσα Σπηλιώτη, παραμένουν αγνοούμενοι τις τελευταίες τρεις ημέρες.






Ο αδερφός του δήλωσε ότι το ζευγάρι παραθέριζε στην εξοχική τους κατοικία στο Μάτι όταν η φωτιά ξέσπασε και αποκάλυψε ότι εντόπισε καμένα τα δύο αυτοκίνητα τους στο χωράφι της Αργυρής Ακτής όπου βρέθηκαν απανθρακωμένοι 25 άνθρωποι.

Πρόσθεσε μάλιστα πως στο σημείο ανακάλυψε και το ένα από τα δύο σκυλιά του ζευγαριού απανθρακωμένο, ενώ το δεύτερο σκυλί τους βρέθηκε τραυματισμένο μέσα στο κλουβί του στην παραλία, γεγονός που τον οδηγεί στο συμπέρασμα ότι οι δύο άνθρωποι βρήκαν διέξοδο στη θάλασσα.

Μιλώντας στην κάμερα του ΣΚΑΪ ο Κώστας Τουρναβίτης παραδέχτηκε ότι διατηρεί πολύ μικρές ελπίδες οι δύο άνθρωποι να είναι ζωντανοί.

«Δεν ξέρω αν μπόρεσαν και κολύμπησαν» σημειώνει χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι στο κοντινό νησάκι Πεταλιοί βρήκαν κάποιον.

Ο Κώστας Τουρναβίτης δεν δίστασε μάλιστα να βουτήξει στη θάλασσα αναζητώντας κάποιο προσωπικό αντικείμενο που θα μπορούσε να αποκαλύψει τη μοίρα του αγνοούμενου ζευγαριού.


Πηγή: skai.gr