Κλείσιμο

Το επόμενο Σαββατοκύριακο (14-15/7) καθαρίζουμε σε Σχιστό, Ριτσώνα και Αν. Ζαγόρι

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του ΣΚΑΪ «Καθαρίζουμε την Ελλάδα, Ομορφαίνουμε την Ελλάδα», συνεχίζουμε τις δράσεις μας σε κάθε σημείο της πατρίδας μας. Το Σάββατο 14 Ιουλίου, καθαρίζουμε στην Αττική στη λεωφόρο Σχιστού και την Κυριακή 15 Ιουλίου καθαρίζουμε στη Ριτσώνα Εύβοιας στην πλατεία του οικισμού Οντάθι και στο Ανατολικό Ζαγόρι (Καθαρισμός μονοπατιών).

Αναλυτικότερα:

Σάββατο 14 Ιουλίου

1. Αττική – Καθαρισμός στη λεωφόρο Σχιστού

Ο ΣΚΑΪ σε συνεργασία με τον Περιβαλλοντικό Σύνδεσμο Δήμων Αθήνας-Πειραιά και τους δήμους Πειραιά, Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη, Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Αιγάλεω, Κορυδαλλού, Χαϊδαρίου, Αγίας Βαρβάρας και Περάματος διοργανώνει καθαρισμό κατά μήκος της Λεωφόρου Σχιστού στους χώρους στάθμευσης, καθώς και σε δασικούς δρόμους του όρους Αιγάλεω, με στόχο την πυροπροστασία του δάσους.
Σημείο συνάντησης, ο χώρος στάθμευσης μετά τα φανάρια του βιομηχανικού πάρκου Σχιστού, με κατεύθυνση προς την εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, στις 10 το πρωί.

Κυριακή 15 Ιουλίου

1. Ριτσώνα Εύβοιας - Καθαρισμός της πλατείας του οικισμού Οντάθι
Ο ΣΚΑΪ σε συνεργασία με το Δήμο Χαλκιδέων και συλλόγους από την περιοχή της Ριτσώνας, διοργανώνει καθαρισμό στην κεντρική πλατεία του οικισμού Οντάθι, κοντά στη Ριτσώνα. Η πλατεία είναι γεμάτη με σκουπίδια και ξερά χόρτα. Επίσης, οι εθελοντές θα καθαρίσουν και κεντρικούς δρόμους του οικισμού.
Σημείο συνάντησης, η κεντρική πλατεία του οικισμού Οντάθι, στις 10 το πρωί.

2. Ανατολικό Ζαγόρι - Καθαρισμός μονοπατιών
Ο ΣΚΑΪ σε συνεργασία με το Δήμο Ζαγορίου και με την Οργάνωση Πίνδος Περιβαλλοντική, διοργανώνει καθαρισμό από ξερά χόρτα και σκουπίδια σε μονοπάτια στο Ανατολικό Ζαγόρι, στους πρόποδες της Πίνδου.
Σημείο συνάντησης, η κεντρική πλατεία του χωριού Βωβούσα, στις 10 το πρωί.

ΣΚΑΪ - ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ


Προβολή Kαθαρίζουμε σε Σχιστό, Ριτσώνα και Αν. Ζαγόρι σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
Πηγή: skai.gr