Καθαρίζουμε την Ελλάδα, ομορφαίνουμε την Ελλάδα

Ο ΣΚΑΪ, μαζί με τους συνεργαζόμενους ραδιοφωνικούς σταθμούς ανά την Ελλάδα, συνεχίζουν τη μεγαλύτερη εκστρατεία καθαρισμού που έχει γίνει μέχρι σήμερα.

Ακροατές, από την Αθήνα αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα, προτείνουν περιοχές που χρειάζονται καθαρισμό και φροντίδα, μέσα από το kathariellada.skai.gr, ή στο τηλέφωνο 210-4800095. Όλοι μαζί - ΣΚΑΪ, συγγενείς, φίλοι, γείτονες - με σύνθημα «Καθαρίζουμε την Ελλάδα, Ομορφαίνουμε την Ελλάδα» δημιουργούμε ομάδες καθαρισμού και αναλαμβάνουμε δράση σε: δρόμους, πλατείες, γειτονιές, δάση, παραλίες. Το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στις 10 το πρωί καθαρίζουμε:

Στο Ολυμπιακό Χωριό. Σημείο συνάντησης Α΄ Πύλη. Ο καθαρισμός γίνεται σε συνεργασία με την Ομάδα Πολιτικής Προστασίας Ολυμπιακού Χωριού-Αχαρνών και το Δήμο Αχαρνών.
 
Την κοίτη του Ιλισού. Από την οδό Αρτέμιδος έως την παραλία. Σημείο συνάντησης οδός Αρτέμιδος και Ιλισού. Ο καθαρισμός γίνεται σε συνεργασία με το Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου. 

Στο Διδυμότειχο, στο Κάστρο Διδυμοτείχου. Ο καθαρισμός γίνεται σε συνεργασία με το Δήμο Διδυμοτείχου και τη στήριξη του ΘΡΑΚΗ fm 99.8
 
Στη Θεσσαλονίκη. Ορμίσκος Σοφούλη. Σημείο συνάντησης το τέρμα της παραλιακής οδού Κάλλας με την αρχή του παραλιακού μετώπου της οδού Σοφούλη. Ο καθαρισμός γίνεται σε συνεργασία με το Τμήμα Περιβάλλοντος του Δήμου Θεσσαλονίκης, την Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος-Ποιότητας Ζωής και Ελευθέρων Χώρων και τη συνδρομή εθελοντών της πόλης. Η συγκεκριμένη δράση γίνεται στο πλαίσιο της ανάδειξης του φυσικού κάλλους και της ιστορίας ενός σημαντικού αρχαιολογικού τόπου της Θεσσαλονίκης. 

Στην Ηγουμενίτσα. Θα γίνει καθαρισμός του ποδηλατοδρόμου της πόλης σε συνεργασία με το Δήμο Ηγουμενίτσας και το Ράδιο Ηγουμενίτσα 89.2. Το σημείο συνάντησης είναι μπροστά από το ΤΕΙ Ηγουμενίτσας.
Πηγή: skai.gr