Οι Rattler Proxy παρουσιάζουν τον πρώτο δίσκο τους live στο Six D.O.G.S.

To Σάββατο 28 Ιουνίου, οι Rattler Proxy παρουσιάζουν την πρώτη επίσημη κυκλοφορία τους στο Project Space του Six D.O.G.S.

O δίσκος περιλαμβάνει το επτάλεπτο synth noise έπος "McReady's Blues", έναν φόρο τιμής στην ταινία του John Carpenter "The Thing". Στη β' πλευρά είναι το τραγούδι "Mr. Sham" στην αυθεντική του μορφή, αλλά και σε remix του Timothy J. Fairplay, γνωστός από το συγκρότημα Asphodells, του οποίου είναι μέλος και ο Andrew Weatherall. Ο δίσκος αποτελεί την παρθενική κυκλοφορία της νεοσύστατης Lurid Music (www.luridmusic.com).

Η εκδήλωση του Σαββάτου δε θα είναι μια τυπική παρουσίαση δίσκου. Καταλαμβάνοντας τον χώρο απο νωρίς το μεσημέρι, οι Rattler Proxy θα μοιραστούν τις επιρροές και τα σημεία αναφοράς τους μέσω προβολών, dj sets και βέβαια της ζωντανής τους εμφάνισης στο τέλος της βραδιάς, γύρω στα μεσάνυχτα.

Την ημέρα της παρουσίασης, το βινύλιο του "McReady's Blues" θα πωλείται στον χώρο, μαζί με το merchandise της μπάντας το οποίο αποτελεί δουλειά της ΣΟΜΦ (www.somf.gr). Το βινύλιο έχει κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό 300 τεμαχίων με εξώφυλλα ζωγραφισμένα στο χέρι με spray και stencil του Ζάχου Βάρφη (www.zachosvarfis.com).



Το πρόγραμμα
14.00 - 16.00 Προβολή της ταινίας "Combat Shock"
16.00 - 18.00 Night Lions dj set (San Francisco)
18.00 - 20.00 Προβολή της ταινίας "The Driller Killer"
20.00 - 00.00 Lurid Music dj set (Athens)
00.00 - 01.00 Συναυλία των Rattler Proxy

Six D.O.G.S
Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, Αθήνα
T: +30 210 3210510 W: www.sixdogs.gr
Είσοδος ελεύθερη
Πηγή: skai.gr