Οι Επιζήσαντες

Κατάλληλο για όλους με επιθυμητή τη γονική συναίνεση
Κατάλληλο για όλους με επιθυμητή τη γονική συναίνεση

Μια σειρά που αφηγείται αληθινές ιστορίες ανθρώπινης αντοχής. Αναπαριστά μερικά από τα πιο τρομακτικά σενάρια ζωής ή θανάτου, και μαζί με δραματικές καταθέσεις από επιζώντες, αναδεικνύει τη δύναμη του ανθρώπινου πνεύματος.
Παραγωγή: GRANADA

 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER
Σάββατο23:59

Περίληψη Επεισοδίου

"AVALANCHE"
Πέντε φίλοι που έχουν μεγαλώσει μαζί στην παγωμένη Μοντάνα αποφασίζουν να πάνε μια εκδρομή για σκι για να γιορτάσουν τον καινούργιο χρόνο που έρχεται. Είναι όλοι τους έμπειροι σκιέρ και λάτρεις της υπαίθρου, οπότε δεν περνά καν από το μυαλό τους ότι κάτι μπορεί να πάει στραβά. Κι όμως, την τρίτη ημέρα της εκδρομής τους η μοίρα θα τους δείξει το σκληρό της πρόσωπο. Μια τρομερή χιονοστιβάδα τους χτυπά με ορμή και αλλάζει τελείως τα δεδομένα, αφήνοντας πίσω της έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματισμένο. Μακριά από τον πολιτισμό και στο έλεος των στοιχείων της φύσης, θα πρέπει να στηριχτούν στη φιλία τους και στις ψυχικές τους δυνάμεις για να βγουν τουλάχιστον οι τέσσερις σώοι από αυτή την τραγική περιπέτεια... το Σάββατο 12/12!

Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.