Εκδηλώσεις

Ο ΣΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

20/07/2009

Διεθνής συνάντηση 200 δημιουργών ντοκιμαντέρ απ’ όλο τον κόσμο θα πραγματοποιηθεί από τις 3-5 Ιουλίου στα Χανιά. Το συνέδριο με τίτλο «Τα Μυστικά της Επιτυχίας», διοργανώνεται από τον διεθνούς φήμης οργανισμό Documentary Campus (γνωστό τα προηγούμενα χρόνια και ως Discovery Campus),και πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα συγκεντρώνοντας σημαντικούς παρα...

 

5 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

26/05/2009

Στις 5 Ιουνίου, η τηλεόραση του ΣΚΑΪ παρουσιάζει μια μεγάλη κινηματογραφική παραγωγή για τον πλανήτη. Η ταινία HOME, μια εναέρια απεικόνηση για την ομορφιά και τη μαγεία της Γης θα παρουσιαστεί ταυτόχρονα σε πάνω από 50 χώρες.

 

Μεγάλοι Έλληνες

19/05/2009

Ο Μέγας Αλέξανδρος αναδείχτηκε μέσα από 700.000 ψήφους ο μεγαλύτερος Έλληνας όλων των εποχών. Παρά την προσπάθεια των 250 εκλεκτών καλεσμένων του μεγάλου ντιμπέιτ που διεξήχθη με ιδιαίτερη επιτυχία τη Δευτέρα 18 Μαΐου το βράδυ στο studio Pro στην Παλλήνη δεν κατάφεραν να αλλάξουν τίποτα στις τρεις πρώτες θέσεις.

 

Προβληματισμός για το Κέντρο της Αθήνας

11/05/2009

Συγκλονιστικές εικόνες τραγικής υποβάθμισης στην περιοχή της πλατείας θεάτρου στην Ακαδημία Πλάτωνος κατέγραψε η κάμερα της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ στην επιτόπια έρευνα που πραγματοποίησε με την παρουσία του Νομάρχη Αθηνών Γιάννη Σγουρό.

 

Προηγούμενη

Επόμενη 

 
Share:
Αποδοχή Cookies
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το skai.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.
Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ.