Μυστηριώδης εξαφάνιση ολυμπιονίκη στην Ισπανία

Εξαφανίστηκε στην Ισπανία η ολυμπιονίκης Μπλάνκα Φερνάντεθ Οτσόα, η πρώτη Ισπανίδα η οποία κέρδισε μετάλλιο σε Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η 56χρονη Οτσόα εθεάθη τελευταία φορά την προηγούμενη εβδομάδα, στις 23 Αυγούστου, ενώ οδηγούσε στην συνοικία Αραβάκα της Μαδρίτης, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία μέσω Twitter. Η πρώην σκιέρ επέβαινε σε αυτοκίνητο μάρκας Mercedes, μαύρου χρώματος.

Η έκκληση της Αστυνομίας για βοήθεια έγινε κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της ολυμπιονίκη, η οποία είχε δηλώσει εξ αρχής την εξαφάνισή της, όπως μετέδωσε η εφημερίδα «El Pais».

Πριν δύο ώρες η Αστυνομία έκανε γνωστό πως εντόπισε το αυτοκίνητο της αγνοούμενης στα περίχωρα της ισπανικής πρωτεύουσας.



Η κ. Οτσόα είχε αναχωρήσει από το σπίτι της δίχως να πάρει το κινητό τηλέφωνό της και δεν έχει χρησιμοποιήσει πιστωτικές κάρτες έκτοτε, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Η κ. Οτσόα ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου στους Χειμερινούς Αγώνες του 1992, που φιλοξενήθηκαν στην Γαλλία.

Τέσσερα αδέλφια της έχουν επίσης συμμετάσχει στην εθνική ομάδα σκι της Ισπανίας. Ο αδελφός της Φρανθίθσκο Φερνάντεθ κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στους αγώνες του 1972.
Πηγή: skai.gr