Και τρίτη φορά με τρέμουλο η Άνγκελα Μέρκελ (video)

Με γενικευμένο τρέμουλο εθεάθη ξανά η καγκελάριος ’νγκελα Μέρκελ κατά την διάρκεια της συνάντησης της με τον Πρωθυπουργό της Φινλανδίας χθες Τετάρτη.

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters τηλεοπτικά πλάνα καταγράφουν το σώμα της καγκελαρίου να τρέμει, καθώς στέκεται όρθια για την τελετή υποδοχής του Φινλανδού Πρωθυπουργού Αντι Ρίνι.

Πρόκειται για την τρίτη φορά που η Καγκελάριος παρουσιάζει το συγκεκριμένο σύμπτωμα σε διάστημα μόλις ενός μήνα.

Η Καγκελάριος είναι καλά

Η Καγκελάριος είναι καλά και ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμά της, δήλωσε πριν από λίγο η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Ουλρίκε Ντέμερ, απαντώντας σε επίμονες ερωτήσεις σχετικά με το νέο επεισόδιο τρόμου της 'Αγγελα Μέρκελ.

«Η Καγκελάριος είναι καλά, πραγματοποίησε κανονικά την συνάντησή της με τον Φινλανδό Πρωθυπουργό και σε λίγο θα παραχωρήσει την προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου», δήλωσε επανειλημμένα η κυρία Ντέμερ.

Νωρίτερα σήμερα, κατά την διάρκεια της επίσημης υποδοχής του Πρωθυπουργού της Φινλανδίας 'Αντι Ρίνε στην Καγκελαρία, η Καγκελάριος εμφανίστηκε και πάλι να τρέμει κατά την διάρκεια ανάκρουσης των εθνικών ύμνων των δύο χωρών. Αμέσως μετά ξεκίνησε να περπατά κανονικά.


Πηγή Βίντεο: RT
Πηγή: skai.gr