ΗΠΑ: Γονείς έριξαν στο γκρεμό τα έξι υιοθετημένα τους παιδιά πατώντας γκάζι

Νέα σοκαριστική τροπή πήρε η υπόθεση της πτώσης ενός SUV με δύο μητέρες και έξι παιδιά σε γκρεμό 30 μέτρων στην Καλιφόρνια στις 26 Μαρτίου 2018.

Αρχικά όλοι νόμιζαν ότι επρόκειτο για δυστύχημα αλλά τελικά οι ένορκοι κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι δύο γυναίκες, η Jennifer και η Sarah Hart, γονείς των παιδιών, έριξαν εκ προθέσεως το αυτοκίνητό τους στο γκρεμό, διαπράττοντας αυτοκτονία και δολοφονία.

Οι αρχές κατέληξαν σε αυτό το συμπέρασμα καθώς ανακάλυψαν ότι η μία από τις δύο γυναίκες, όχι αυτή που οδηγούσε το αυτοκίνητο, αναζητούσε στο διαδίκτυο τρόπους αυτοκτονίας μέσω πνιγμού.

Σύμφωνα με την έρευνα η άλλη γυναίκα, αυτή που οδηγούσε, πάτησε ηθελημένα το γκάζι με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να πέσει στον γκρεμό.

Τα έξι παιδιά, ηλικίας από 12 έως 19, δεν είχαν τις ίδιες προθέσεις με τις μητέρες τους, σύμφωνα με τους ενόρκους.

Οι δυο γυναίκες πήραν τα παιδιά και μπήκαν στο αυτοκίνητό τους στις 23 Μαρτίου μετά την επιχειρούμενη επίσκεψη των κοινωνικών λειτουργών στο σπίτι τους. Οι αρχές είχαν ξεκινήσει έρευνα μετά από καταγγελίες ότι η Jennifer και η Sarah Hart κακοποιούσαν τα παιδιά τους. Ένας γείτονάς τους είχε αναφέρει ότι οι δύο γυναίκες τιμωρούσαν τα παιδιά τους, αφήνοντάς τα χωρίς φαγητό.

Σημειώνεται ότι η Sarah Hart το 2011 είχε δηλώσει ένοχη για ενδοοικογενειακή βία.
Πηγή: skai.gr