Τραμπ: Είμαι μια πολύ σταθερή ιδιοφυΐα, γι'αυτό πέτυχα!

Συνεχίζει να επιτίθεται ο Ντόναλντ Τραμπ σε όσους τον επικρίνουν και αμφισβητούν τις ηγετικές του ικανότητες με αφορμή τα όσα γράφει ο δημοσιογράφος Μάικλ Γουόλφ στο μπεστ σέλερ βιβλίο του για την άγνωστη ζωή του Αμερικανού προέδρου στον Λευκό Οίκο.

Με νέο του tweet διαβεβαιώνει για την διανοητική του σταθερότητα και την εξυπνάδα του, λίγες ώρες πριν την κορυφαία συνάντηση των ρεπουμπλικανών για τη διευθέτηση των στόχων και των προτεραιοτήτων της καινούριας χρονιάς.

«Στην πραγματικότητα σε όλη μου τη ζωή, τα δύο μεγαλύτερα χαρίσματά μου ήταν η διανοητική μου σταθερότητα και το ότι ήμουν πολύ έξυπνος. Και η ίδια η Χίλαρι Κλίντον κάηκε όταν προσπάθησε να χρησιμοποιήσει αυτά της τα χαρτιά εναντίον μου», έγραψε χαρακτηριστικά. 

«Από πολύ επιτυχημένος επιχειρηματίας έγινα κορυφαίος τηλεοπτικός αστέρας...και πρόεδρος των ΗΠΑ (με την πρώτη μου προσπάθεια). Θεωρώ ότι αυτό με καθιστά, όχι απλά έξυπνο, αλλά ιδιοφυή και πολύ σταθερό διανοητικά!», συνέχισε. 

Το βιβλίο του πρώην αρθρογράφου της Guardian Μάικλ Γουόλφ «Φωτιά και Οργή: Μέσα στον Λευκό Οίκο του Τραμπ» έγινε αστραπιαία μπεστ σελερ κάτι το οποίο ήταν βεβαίως αναμενόμενο καθώς είχε προκαλέσει αναταραχή πριν καν κυκλοφορήσει, μέσω της δημοσιοποίησης κάποιων αποσπασμάτων του που έκαιγαν τον Τραμπ. 

Οι δικηγόροι του Τραμπ προσπάθησαν μάταια να σταματήσουν την κυκλοφορία του επίμαχου βιβλίου και ο ίδιος ο πρόεδρος έχει πολλάκις χαρακτηρίσει «ψευδή» τα όσα γράφει σε αυτό ο συγγραφέας.

Πηγή: skai.gr