Τζιχαντιστές του ISIS έβρασαν ζωντανούς επτά μαχητές τους επειδή «λάκισαν» στη μάχη

Δεν έχουν σταματημό οι φρικαλεότητες του Ισλαμικού Κράτους, καθώς τζιχαντιστές της οργάνωσης έβρασαν ζωντανούς 7 δικούς τους μαχητές που τράπηκαν σε φυγή από πεδίο μάχης στο Ιράκ. 
Σύμφωνα με την Daily Mail, οι τζιχαντιστές τιμωρήθηκαν επειδή τράπηκαν σε φυγή κατά τη διάρκεια μάχης στο Sharqat στην επαρχία Salahuddin. 

Οι 7 μαχητές είχαν δεθεί σφιχτά χειροπόδαρα, ώστε να καταστεί αδύνατη η διαφυγή τους και ρίχτηκαν σε ένα τεράστιο καζάνι με βραστό νερό. Ήταν η πρώτη φορά που το Ισλαμικό Κράτος επιλέγει την τιμωρία του βραστού νερού. Μια 17χρονη είχε αποκαλύψει πως κάθε μέρα της 9μηνης δοκιμασίας της ήταν σαν να είχε να επιλέξει ανάμεσα στον θάνατο και τον θάνατο, καθώς βρισκόταν αντιμέτωπη με ξυλοδαρμούς και σεξουαλικές επιθέσεις από μαχητές του Ισλαμικού Κράτους.

Η έφηβη βιαζόταν ομαδικά, κακοποιούνταν συστηματικά και τη ζεμάτιζαν με καυτό νερό στον μηρό αν δεν τηρούσε τις σεξουαλικές απαιτήσεις των βιαστών της. Είχε απαχθεί τον περασμένο Αύγουστο όταν οι μαχητές κατέλαβαν την πόλη Sinjar. Με χειροπέδες την είχαν οδηγήσει σε ξενοδοχείο μαζί με άλλα νεαρά κορίτσια στη Μοσούλη.

Λίγο αργότερα τη μετέφεραν στη Ράκα, όπου πωλήθηκε στον Al-Russiyah που είχε αγοράσει και τη 10χρονη αδερφή της και ένα ακόμα παιδί μέσα σε 10 λεπτά. Καθημερινά τις έγδυνε, τις μύριζε και αποφάσιζε με ποια ήθελε να κάνει σεξ. Μόλις διάλεγε, έδινε τα υπόλοιπα κορίτσια στους σωματοφύλακές.

Πηγή: skai.gr