Κλείσιμο

Κύπρος: Άγριο έγκλημα στην Αγία Νάπα - Νεκρός γνωστός επιχειρηματίας

Τετραπλή δολοφονία διαπράχθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης σε πολυσύχναστο εστιατόριο στην Αγία Νάπα.

 Άγνωστοι άνοιξαν πυρ στο εστιατόριο,  με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός ο γνωστός επιχειρηματίας, Φάνος Καλοψιδιώτης, ο οποίος εκείνη την ώρα έτρωγε μαζί με γυναίκα και με φίλο του αστυνομικό και την σύζυγο του. Εκτός από τον επιχειρηματία και του ενός εκ των δραστών του φονικού, νεκρή είναι η γυναίκα που ήταν μαζί με τον επιχειρηματία και η σύζυγος του αστυνομικού που τραυματίστηκε. Στο νοσοκομείο διακομίσθηκε με τραύματα  και δεύτερος αστυνομικός.

Τη στιγμή του μακελειού, στο εστιατόριο υπήρχαν και παιδιά. Oι δράστες γάζωσαν τα θύματα, μπροστά τα έκπληκτα μάτια των δύο ανήλικων παιδιών του ζεύγους που βρισκόταν στο τραπέζι του επιχειρηματία. Τα  παιδιά  παραλήφθηκαν από το γραφείο ευημερίας.

Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, νεκρός είναι και ο δεύτερος δράστης ο οποίος είχε διαφύγει από το εστιατόριο βαριά τραυματισμένος. Αστυνομικοί μετέβησαν σε βενζινάδικο, αναζητώντας τον ενώ εκατοντάδες τουρίστες έσπευσαν στο σημείο. Η αστυνομία απέκοψε την κυκλοφορία στην τουριστική περιοχή.

Το άγριο φονικό σημειώθηκε πολύ κοντά στο σημείο, όπου διαπράχθηκε ο πενταπλός φόνος στην Αγία Νάπα  πριν από 4 χρόνια. Στόχος ήταν και πάλι ο Φάνος Καλοψιδιώτης.
 Πέρυσι στις 20 Ιουνίου άγνωστοι δολοφόνησαν τον πατέρα του έξω από την οικία του.

Πηγή: reporter.com.cy

Πηγή: skai.gr